Love Was Such An Easy Game To Play

Love Was Such An Easy Game To Play

Twenty questions is an easy game to play when you're traveling

Daftar Isi

1. Twenty questions is an easy game to play when you're traveling


Jawaban:

Dua puluh pertanyaan adalah permainan yang mudah dimainkan saat Anda bepergian


2. 47. It was. . .everybody got the answer.A. such an easy problem thatB. a such easy problem thatC. a such easy problem thatD. such easy problem that​


A. Such an easy problem that

"such a" berubah jdi "such an" krna huruf pertama kata "Easy" adalah Vokal


3. how to play kuda bisik game?How to play kuda bisik game ​


Jawaban:

1. make two groups.

2. each group chooses the leader.

3. each group chooses its own referee.

4. the leaders do rock, paper, scissor to determine who starts first.

Penjelasan:

semoga membantu


4. Activity 12 Do you know the meaning of these expressions? Try to make a sentence of every expression. •seemed so far away •half the man I used to be •shadow hanging over me •an easy game to play •a place to hide away •wouldn't say


Jawaban:

- I squint my eyes to get a better sight of the delivery guy that seemed so far away

- im not half the man I used to be, the strong ambitious me that everyone used to recognize has now remain only as a memory

-I felt the shadow hanging over me oh yesterday come suddenly~

-Man, chess sure is such an easy game to play

-I need some space, a place to hide away from all my problems

-I wouldnt say a word if I were you

Penjelasan:

dari the Beatles ya XD


5. this game network connection riquired to play


Dibutuhkan koneksi jaringan internet untuk memainkan game ini.

6. dimas and i love to play game...favorite is pubga.web.usc.ourd.ours​


Jawaban:

ours

Penjelasan:

ours merujuk utk kepunyaan atau kepemilikan.

Jawaban:

C. Our

Penjelasan:

Karena our itu artinya kita/kami dan juga rujukan ke kata yang bukan termasuk kepemilikan benda.

Contohnya:

1. Ours (Hanya bisa digunakan di belakang kata benda/kata terakhir):

- "Those pencilcase are ours."

(Translate: "Kotak pensil itu adalah milik kita/kami.")

- "This place is ours"

(Translate: Tempat ini adalah milik kita/kami)

2. Our (Hanya bisa digunakan di awal kata):

- "Our favourite food is fried noodles."

(Translate: "Makanan kesukaan kita/kami adalah mie goreng.")

- "Our task is to take care of their children"

(Translate: "Tugas kita/kami adalah menjaga anak-anak mereka.")

`Maaf jika kakak masih kurang mengerti dengan penjelasan saya & juga maaf jika jawaban/penjelasan saya tidak nyambung`

(Hanya jawaban inilah yang saya dapatkan, jadikan jawaban terbaik ya kalau kakak mau)

~Semoga Membantu~


7. A:______ B: yes i'can it is easy to play guitar​


Jawaban:

A. Can you play guitar?

maaf klo salah semoga membantu!


8. the need a ball to play these game except..​


Jawaban:

the net

semoga membantu yaaaaaa


9. I am optimistic to get an A, the exam was … (easy) to answer. I didn't miss a single question. a. too easy b. very easy c. easy enough d. easy


Jawaban:

terjemahan:Saya optimis dapat nilai A, ujiannya… (mudah) dijawab. Saya tidak melewatkan satu pertanyaan pun.

jawaban:D.easy (mudah).

Penjelasan:

maaf kalau salah.

semoga membantu.


10. game ini dibuat hanya oleh satu orang.game ini mendapatkan banyak respon positif tapi sayang pembuat game ini menjual gamenya karena kasuk play to win yang melanggar eula nyagame ini dibeli Microsoft.apa game yg dimaksud​


Jawaban:

jawabannya mine craft

Penjelasan:

maaf jika salah


11. Apa arti dari please download any apps to play the game


Jawaban:

silakhkan unduh aplikasi apapun untuk memainkan permainan


12. We ... a computer game. (to play) -Soalnya mudah sakali ya Bund-


Jawaban:

Kami... permainan komputer.(untuk bermain)

Penjelasan:

Kami AKAN BERMAIN permainan komputer. (untuk bermain)

we will play computer games. (to play)

We (are playing) a computer game.

PEMBAHASAN:Present Continuous Tense

↪Adalah jenis kalimat dalam Bahasa Inggris yang membicarakan tentang suatu kegiatan atau situasi yang sedang dilakukan atau terjadi sekarang / saat ini.

➡Rumus:

(+) Subject + Verb -ing + Object

(-) Subject + to be + not + Verb -ing + Object

(?) To be + Subject + Verb -ing + Object + ?

➡Contoh kalimat:

(+) Nea is reading a book right now.

(-) Nea is not reading a book right now.

(?) Is Nea reading a book right now?

➡Time Space:NowRight nowCurrentlyEtc

☆▪_______

☆▪▪____________

☆▪▪▪_________________

Pelajari Lebih Lanjut

Mengenai Present Continuous Tense:

brainly.co.id/tugas/23341859brainly.co.id/tugas/20998582brainly.co.id/tugas/24409025

DETAIL JAWABAN:

Kelas: 8

Mapel: Bahasa Inggris

Bab: 6 - Stating activity now (present continuous), clause of reason, contrast and purpose.

Kode: 8.5.6


13. Yesterday - The BeatlesYesterday, all my troubles seemed so far away. Yesterday, love was such an easy game to play.Now it looks as though they're here to stay. Now I need a place to hide away.Oh, I believe in yesterday.Oh, I believe in yesterday.Suddenly, I'm not half the man I used to be,Why she had to goThere's a shadow hanging over me,I don't know she wouldn't say.Oh, yesterday came suddenly.I said something wrong,Why she had to goNow I long for yesterday.I don't know she wouldn't say.Yesterday, love was such an easy game to play.I said something wrong,Now I need a place to hide away.Now I long for yesterday.Oh, I believe in yesterday.Questions:1. What is the text about?2. What is the theme of the song?What is the main idea of stahza 1?4. Now I need a place to hide away. What does the word 'I' refer to?5. What can you learn from the song?Tolong bantuin dongg sore ini dikumpulin​


Jawaban:

1. my yesterday

2. about yesterday history

3. she believe in yesterday

5. yes i can learn from the song because from the song i now if in the life we must belive evry our think if we want susces


14. how many players do the game need to play it​


Jawaban:

B.ENGLISH

How many players do the game need to play it

B.INDONESIA

berapa banyak pemain yang dibutuhkan game untuk memainkannya

Penjelasan:

semoga membantu ya ^_^

Jawaban:

Berapa banyak pemain yang dibutuh kan untuk memainkan game?


15. "Dia memainkan game Roblox", Ubah kalimat menjadi suara pasif!The Roblox game is play by him.The roblox game was played by him.The roblox game was play by himThe roblox game are play by him.The roblox games were played by him.​


kalo game roblox yang dimainkan cuma 1:

"The Roblox game was played by him."

kalo game roblox yang dimainkan lebih dari 1:

"The Roblox games were played by him."


16. the vase is such beautiful antique that people were wililling to play​


Jawaban:

vas itu adalah barang antik yang indah sehingga orang-orang ingin memiliki

Jawaban:

vas itu adalah barang antik yang indah sehingga orang-orang ingin memiliki nya


17. 1. easy-was-to-It-play-not-sandboarding2. cleaned-to - ourselves -- and went - We-sleep3 was - The - memorable-holiday​


Jawaban:

1. It was not easy to play sandboarding

2. We cleaned ourselves and went to sleep

3. That was memorable holiday

Semoga membantu


18. Yesterday - The BeatlesYesterday, all my troubles seemed so far away. Yesterday, love was such an easy game to play.Now it looks as though they're here to stay. Now I need a place to hide away.Oh, I believe in yesterday.Oh, I believe in yesterday.Suddenly, I'm not half the man I used to be, Why she had to goThere's a shadow hanging over me,I don't know she wouldn't say.Oh, yesterday came suddenly.I said something wrong,Why she had to goNow I long for yesterday.I don't know she wouldn't say.Yesterday, love was such an easy game to play.I said something wrong,Now I need a place to hide away.Now I long for yesterday.Oh, I believe in yesterday.Questions:4. Now I need a place to hide away. What does the word 'I' refer to?​


Refers to the person/character in the song that has the feeling to hide away

19. game - what - to - play - they - like -do susunlah!


What-Game-they-do-like-to-play.

maaf kalau salahwhat game they do like to play

20. 19. Analizye the song lyrics according to the past tense or present tenseYesterday,All my troubles seemed so far away,Now it looks as though they're here to stayOh I believe in yesterdaySuddenly,I'm not half the man I used to beThere's a shadow hanging over meOh yesterday came suddenlyWhy she had to goI don't know, she wouldn't sayI said something wrongNow I'm long for yesterdayYesterday,Love was such an easy game to playNow I need a place to hide awayOh I believe in yesterdayWhy she had to goI don't know, she wouldn't sayI said something wrongNow I'm long for yesterdayYesterday,Love was such an easy game to playNow I need a place to hide awayOh I believe in yesterday


Jawaban:

Past (yesterday) yaitu

Oh yesterday came suddenly

Why she had to go

I said something wrong

Yesterday, Love was such an easy game to play

Present (now) yaitu

There's a shadow hanging over me

Now I'm long for yesterday

Now I need a place to hide away

Penjelasan:

combine present and past yaitu

I'm (present) not half the man I used (past) to be

I don't know (present), she wouldn't (past) say

Pelajari lebih lanjut simple present tense pada https://brainly.co.id/tugas/4743391

#BelajarBersamaBrainly


21. how manny pillars do you need to play bentengan game​


Jawaban:we need 2 groups that consist of 4 to 8 people each. Each group has to find a base or fortress. It can be a pillar or a brick. Then, one person from each group has to defend their base, while

the others will run and try to take over the opponent's base. Everyone will run to avoid getting caught by the opponent. Those who are able to touch their opponent's base should shout benteng'

, and they automatically

become the winner. Another way to win is to capture all of the opponent's members by touching their bodies.

Bentengan is a fun and complex game. It requires good teamwork and

strategy. The players also need to have speed and agility because most of

the time, they are running around. Furthermore, playing bentengan can train one's strength and endurance.

Penjelasan:


22. what is an advantage if you play some traditional game​


Jawaban:

Traditional games exercise physical activity, social skills, creativity, imagination, competition. Traditional children's games stimulate their growth, both physically and intellectually. The brain or thinking power of children will be more creative because they play while learning with their peers

Penjelasan:

semoga membantu jadikan yang terbaik ya


23. HE WAS BORED ........... HE DECIDED TO PLAY GAME(10 Poin)So thatIn order not toIn order toIn order​


Jawaban:

He was bored so that he decided to play game


24. what wae your favourite game to play as a child?​


As child in indonesia i like to play mobile legend

As child in europe i like to play minecraft and fortnite

Answer: My favourite game is Roblox, im 11 years old


25. we want to play the game lest... Video game tolong jawaban yg ada titik titik nya


Jawaban:we want to play the game lest... :play video game

Penjelasan:

Jadi yang .... Itu =play


26. There was5 poinlong queue that Idecided not to wait.O SuchO Such aO Such anOSo many​


Jawaban:

so many

Penjelasan:

maap kalo salah :)


27. BRAA + She play game in bthromn - do she play game in bthroom ? does she play game had in Sthroom dineshot the play game in bathroom​


Jawaban:

It seems like you've provided a series of words and phrases, but they are not forming coherent sentences. If you have a specific question or need assistance with a sentence or topic, please provide more context or details, and I'll be happy to help you.


28. What ia the first step to play kuda bisk game


Jawaban:

maaf saya tidak tahu jaeabanya


29. 1. Make five sentences to tell an activity you did last weekend?activity ( play game, exercise, and study )​


Jawaban:

Play game

- I play games with sister

exercise

- I exercise in the field

study

- I study at home because there is a corona virus

semoga bermanfaat

jadikan jawaban tercerdas ya:D


30. Ball games are any form of game or sport which feature a ball as part of play. These include game such as​


American Football

Basketball

Tennis Ball

Baseball

Soccer Ball

Volleyball

Bowling Ball

Golf Ball

Beach Ball

Pool Ball

Hockey Puck

Playground Ball

Badminton

Bossaball

Water Polo

Lawn Bowls

Squash

Paddle Ball

Wiffleball

Cricket

Hurling

Rugby

Handball

Sepak Takraw

Table Tennis Ball

Jawaban:

Ball games (or ballgames), also ball sports, are any form of game or sport which feature a ball as part of play. These include games such as football, cricket, baseball, basketball, and American football. Such games have diverse rules and histories and are of mostly unrelated origins. Ball games can be defined in several broad types:

Bat-and-ball games, such as cricket and baseball.

Racquet and ball games, such as tennis, squash and ball badminton.

Hand and ball-striking games, such as various handball codes, rebound handball and four square.

Goal sports, usually team sports such as basketball, water polo and all forms of football, lacrosse, and hockey (except ice hockey which is a goal sport but is played with a hockey puck).

Non-racquet net sports, such as volleyball and sepak takraw.

Target sports or precision sports, such as bowling, lawn bowls, croquet, and golf, as well as cue sports, including snooker, pool, and other forms of billiards (the sport of curling, which uses a stone rather than a ball, is classified with target or precision sports for some purposes)

Penjelasan:


31. the children started to play the game at 4 p.m.they are still playing now.(play)the game for an hour​


Penjelasan:

anak anak mulai bermain permainan jam 4 mereka masih bermain sekarang

Jawaban:

They playing the game for an hour

sorry if wrong

#backtoschool2019


32. 1.You- like -game- what- to -play 2.Let's -the -join -game- tug of war


1. What game you like to play?

2. Let's join the game tug of war1. what game you like to play
2. let's join the game thug of war

mohon koreksinya kalo salah_^

33. Yesterday, all my troubles seemed so far away.  Now it looks as though they're here to stay.  Oh, I believe in yesterday.  Suddenly, I'm not half the man I used to be,  There's a shadow hanging over me, Oh, yesterday came suddenly.  Why she had to go I don't know she wouldn't say.  I said something wrong,  Now I long for yesterday.  Yesterday, love was such an easy game to play.  Now I need a place to hide away.  Oh, I believe in yesterday.  Why she had to go I don't know she wouldn't say.  I said something wrong,  Now I long for yesterday. Yesterday, love was such an easy game to play.  Now I need a place to hide away.  Oh, I believe in yesterday.  Mm mm mm mm mm mm mm. bantu sya guys buat kelompokin mana kata yg termsuk verb , adverb, noun sma adjective thank you


verb = play
adverb = they're here to stay, i believe in yesterday, Suddenly I'm not half the man i used to be, Now i need a place to hide away,


34. apa arti dari it is a game console people use it to play video game​


Jawaban:

artinya:adalah konsol game yang digunakan orang untuk bermain video game

Penjelasan:

maaf kalo salah:(

Jawaban:

artinya=ini adalah konsol game yang digunakan orang untuk bermain game


35. Find the adjectives in the sentence! 1.He was afraid to talk to his teacher.2.The english language was very easy. 3.I didn't want to play on the wet ground​


Jawaban:

1. Afraid : Takut

2. Easy : mudah

3. wet : basah/becek

Penjelasan:

Adjectives itu kata sifat

Jawaban:

1. afraid (takut)

2. easy (mudah)

3. wet (basah)


36. Bantu jan ngasal nanti kufollow pliss.How many steps to play bentengan game​


soal nya mana woi plis soal nya mana


37. 1.what does putri say?she says 2.what does kevin say?he says? 3.who want to play robot? 4.who want to play yoyo? 5.what game does ocha want to play? 6.what game does satrio want to play? 7.what game does Zahra want to play? 8.who wants to play game wath? 9.Does Dony want to play marbles? 10.Does arya want to play tug of war? Translet in plis


Jawaban:

1. apa yang putri katakan? dia mengatakan

2. apa yang Kevin katakan? dia mengatakan?

3. siapa yang ingin bermain robot?

4. siapa yang ingin bermain yoyo?

5. game apa yang ingin dimainkan ocha?

6. game apa yang satrio ingin mainkan?

7. Game apa yang ingin Zahra mainkan?

8. siapa yang ingin bermain game (wath???)

9. Apakah Dony ingin bermain kelereng?

10. Apakah arya ingin bermain tarik tambang?

Penjelasan:

semoga membantu


38. 12. Enzell .... her cat very much. She ...... with it every day.A. loves, plays B. To love, to playC. love, to playD. love, play​


Jawaban:

Simple Present Tense:

A. Loves, plays

Penjelasan:

Jawaban dicetak tebal dan merupakan materi pembelajaran bentuk kalimat Simple Present Tense karena menjelaskan aktivitas kegiatan sehari hari dalam Bahasa Inggris.

Enzell loves her cat very much. She plays with it every day.

Subjeknya adalah orang ke-3 tunggal jadi semua kata kerjanya harus ditambahkan akhiran huruf "-s"

Simple Present Tense:

(+) Subject + Verb-1 S/ES + Object + Time Signal (every day)

Semoga membantu ya.

BAHASA INGGRIS

[tex] \colorbox{aqua}{\color{red}{\boxed{\rm{jawaban:}}}}[/tex]

Enzell loves her cat very much. She plays with it every day

(Enzell sangat mencintai kucingnya, Dia bermain dengannya setiap hari)

Pelajari lebih lanjut:https://brainly.co.id/tugas/5197840https://brainly.co.id/tugas/14548122https://brainly.co.id/tugas/24439998

DETAIL JAWABAN:PELAJARAN KELAS 8MAPEL BAHASA INGGRISKODE SOAL: 5MATERI: SIMPLE PRESENT TENSESEMOGA MEMBANTU@BRIANGAMAPUTRA[tex] \colorbox{black}{\color{gold}{\boxed{\rm{answer~by~BrianGamaputra}}}}[/tex]

39. *How to play Tepok Nyamuk game?*​


Jawaban:

bagaimana cara memainkan permainan Tepok Nyamuk?

Penjelasan:

[tex]{ \red{semoga \: { \blue{membantu}}}}[/tex]

Jawaban dan Penjelasan:

You just need to pat the mosquito with your hands until the mosquito is completely dead; it's easy, right?

Semoga membantu

Jadikan jawaban terbaik ya..


40. the - ball - boys - to - play - love​


Jawaban:

The boys love play to ball

Laki-laki itu suka bermain bola

Penjelasan:

The - ball - boys - to - play - love

- Bola - laki² - - bermain - suka

Jika ke bahasa indonesia bisa disambung menjadi :

laki-laki suka bermain bola

Dijadikan bahasa inggris menjadi :

THE BOYS LOVE PLAY TO BALL


Video Terkait

Kategori b_inggris