How To Remove Videos For You On Twitter

How To Remove Videos For You On Twitter

Mohon Batuannya .... Pertanyaan : ''How To Use Twitter "?.

Daftar Isi

1. Mohon Batuannya .... Pertanyaan : ''How To Use Twitter "?.


Download the Twitter app. You can download the Twitter app for free on both iPhone and Android: ...Open Twitter. ...Sign into your Twitter account. ...Create a tweet. ...Retweet content. ...Search Twitter for users. ...Check your notifications. ...Send a message.


2. Translate into indonesianA. Aks for information to the OSIS committeB. Go to the OSIS room and record their videos C. Submit their videos about celebrating the school anniversaryD. Asking for permission to the OSIS committe to participate in the videos contest ​


Jawaban:

minta informasi ke osis komite... maaf klo salah Yahh

Jawaban:

a.menanyakan informasi ke komite osis

b.pergi ke ruang osis Dan rekam video mereka

c.kirimkan video mereka tentang merayakan perayaan sekolah

d.permintaan izin pada komite osis untuk berpartisipasi dalam kontes video

Penjelasan:

semoga membantu


3. 1 / 2ASSIGNMENT 1 (ANALYTICAL EXPOSITION)Read the text below. Then answer the questions!What has one billion users and doubles as the second largest search engine on the internet? The answer is YouTube. This such search engine has been an incredible tool for most businesses. Unfortunately, not many businesses make use of it. I want to share why YouTube is such a significant platform for your brand.It is said that YouTube is the second largest search engine, while its parent company Google is the first. Do you know what it means? It means Google gives search engine priority to YouTube videos. Try to search for a “how to” on Google, then the result come back with several videos related to the “how to”. The videos may have even been the first result on the page even though some of these videos date back several years, to 2011 and before!Even without relying on Google, you change of getting discovered on YouTube alone is very high. By using the right keywords for your videos (actual phrases that your customers will use to locate your content), you can increase the odds of discovery.Furthermore, you can use YouTube to keep the audience’s attention. Ultimately, you can turn your audience from leads into customers by building trust. Consequently, you need to also provide something valuable to your audience so that the y remain interested in what you have to say. That value could be a how-to, a product demo, or a freebie found on your site.Based on the arguments above, I believe that YouTube is beneficial to promote and expand your businesses. So, what are you waiting for? Make one now. 1. Identify the structure of the text. Write the main ideas of each paragraph into each box of the structure.​


Jawaban:

TUGAS 1 (EKPOSISI ANALITIS) Baca teks dibawah ini. Kemudian jawab pertanyaannya! Apa yang memiliki satu miliar pengguna dan merangkap sebagai mesin pencari terbesar kedua di internet? Jawabannya adalah YouTube. Mesin pencari tersebut telah menjadi alat yang luar biasa untuk sebagian besar bisnis. Sayangnya, tidak banyak bisnis yang memanfaatkannya. Saya ingin berbagi mengapa YouTube adalah platform yang signifikan untuk merek Anda. Dikatakan bahwa YouTube adalah mesin pencari terbesar kedua, sedangkan perusahaan induknya Google adalah yang pertama. Apakah Anda tahu apa artinya? Ini berarti Google memberikan prioritas mesin pencari untuk video YouTube. Coba cari "how to" di Google, lalu hasilnya kembali dengan beberapa video yang berhubungan dengan "how to". Video-video tersebut bahkan mungkin merupakan hasil pertama pada halaman tersebut meskipun beberapa dari video-video ini berasal dari beberapa tahun, hingga 2011 dan sebelumnya! Bahkan tanpa bergantung pada Google, perubahan Anda untuk ditemukan di YouTube saja sangat tinggi. Dengan menggunakan kata kunci yang tepat untuk video Anda (frasa sebenarnya yang akan digunakan pelanggan Anda untuk menemukan konten Anda), Anda dapat meningkatkan peluang penemuan. Selanjutnya, Anda dapat menggunakan YouTube untuk menjaga perhatian audiens. Pada akhirnya, Anda dapat mengubah audiens Anda dari prospek menjadi pelanggan dengan membangun kepercayaan. Akibatnya, Anda juga perlu memberikan sesuatu yang berharga kepada audiens Anda sehingga mereka tetap tertarik dengan apa yang Anda katakan. Nilai itu bisa berupa petunjuk, demo produk, atau freebie yang ditemukan di situs Anda. Berdasarkan argumen di atas, saya percaya bahwa YouTube bermanfaat untuk mempromosikan dan memperluas bisnis Anda. Jadi, apa yang Anda tunggu? Buat satu sekarang. 1. Mengidentifikasi struktur teks. Tuliskan gagasan utama setiap paragraf ke dalam setiap kotak struktur.


4. Which of the following items are NOT the jobs of videographers?1. Recording live events2. Documenting ceremonies3. Taking photographs4. Editing videos V5. Producing promotion videos6. Selecting talents or actors-7. Working for a shoe shop8. Creating a company logo9. Uploading videos to YouTube10. Giving the videos to clients​


Jawaban:

Taking Photographs

Documenting ceremonies

Working for a shoe shop

Creating a company logo

Giving the videos to clients

Penjelasan:

Maaf jika salah semoga membantu! <3



Jawaban*

Videos about vlogs are usually more popular than all other types.

Penjelasan rinci*

di youtube banyak sekali orang memperlihatkan kegiatan kegiatan mereka di youtube melalui vlog. vlog sangat terkenal sampai ke banyak negara. jadi vlog adalah vidio yang populer dari semua jenis vidio

terimakasih

semoga membantu


6. 1. Do you like tv? 2.Do you like music videos


yes because i like it1.yes
2.no
maaf kalo salah dan semoga membantu

7. Exercise of Analytical Exposition TextRead the text carefully and answer the questions based on the text!What has one billion users and doubles as the second largest search engine on the Internet? The answer is YouTube. This search engine has been an incredible tool for most businesses. Unfortunately, not many businesses make use of it. I want to share why YouTube is such an significant platform for your brand. It is said that YouTube is the second largest search engine, while its parent company Google is the first. Do you know what it means? It means Google gives search engine priority to YouTube videos. Try to search for a “how to” on Google, then the results come back with several videos related to the “how to”. The videos may have even been the first results on the page even though some of these videos date back several years, to 2011 and before!Even without relying on Google, your chance of getting discovered on YouTube alone is very high. By using the right keywords for your videos (actual phrases that your customers will use to locate your content), you can increase the odds of discovery. Furthermore, you can use YouTube to keep the audience’s attention. Ultimately, you can turn your audience from leads into customers by building trust. Consequently, you need to also provide something valuable to your audience so that they remain interested in what you have to say. That value could be a how-to, a product demo, or a freebie found on your site.Based on the arguments above, I believe that YouTube is beneficial to promote and expand your businesses. So, what are you waiting for? Make one now.Adopted from: https://kickofflabs.com/blog/you-should-be-on-youtube-heres-why/ (March 15, 2019)Answer the following questions.1. What does the text tell you about?2. In your opinion, why did the writer write the text?3. What is the function of the first paragraph?4. What is the function of the second, third, and fourth paragraphs?5. What is the function of the last paragraph?6. What tenses are used in the text?7. What is the word ‘furthermore’ used in the text for?8. What is the Generic Structure of Analytical Exposition?9. What is the Purpose of the text?10. Translate the text into Indonesia language!​


Jawaban:

Latihan Analytical Exposition Text

Baca teks dengan cermat dan jawab pertanyaan berdasarkan teks!

Apa yang memiliki satu miliar pengguna dan merangkap sebagai mesin pencari terbesar kedua di Internet? Jawabannya adalah YouTube. Mesin pencari ini telah menjadi alat yang luar biasa untuk sebagian besar bisnis. Sayangnya, tidak banyak bisnis yang memanfaatkannya. Saya ingin berbagi mengapa YouTube adalah platform yang signifikan untuk merek Anda.

Dikatakan bahwa YouTube adalah mesin pencari terbesar kedua, sedangkan perusahaan induknya Google adalah yang pertama. Apakah Anda tahu apa artinya? Ini berarti Google memberikan prioritas mesin pencari untuk video YouTube. Coba cari “how to” di Google, kemudian hasilnya kembali dengan beberapa video yang berhubungan dengan “how to”. Video-video tersebut bahkan mungkin merupakan hasil pertama pada halaman tersebut meskipun beberapa dari video-video ini berasal dari beberapa tahun, hingga 2011 dan sebelumnya!

Bahkan tanpa mengandalkan Google, peluang Anda untuk ditemukan di YouTube saja sangat tinggi. Dengan menggunakan kata kunci yang tepat untuk video Anda (frasa sebenarnya yang akan digunakan pelanggan Anda untuk menemukan konten Anda), Anda dapat meningkatkan peluang penemuan.

Selanjutnya, Anda dapat menggunakan YouTube untuk menjaga perhatian audiens. Pada akhirnya, Anda dapat mengubah audiens Anda dari prospek menjadi pelanggan dengan membangun kepercayaan. Akibatnya, Anda juga perlu memberikan sesuatu yang berharga kepada audiens Anda sehingga mereka tetap tertarik dengan apa yang Anda katakan. Nilai itu bisa berupa petunjuk, demo produk, atau freebie yang ditemukan di situs Anda.

Berdasarkan argumen di atas, saya percaya bahwa YouTube bermanfaat untuk mempromosikan dan memperluas bisnis Anda. Jadi, apa yang Anda tunggu? Buat satu sekarang.

Diadopsi dari: https://kickofflabs.com/blog/you-should-be-on-youtube-heres-why/ (15 Maret 2019)

Jawab pertanyaan berikut.

1. Apa yang diceritakan teks tersebut kepada Anda?

2. Menurut Anda, mengapa penulis menulis teks tersebut?

3. Apa fungsi paragraf pertama?

4. Apa fungsi paragraf kedua, ketiga, dan keempat?

5. Apa fungsi paragraf terakhir?

6. Tenses apa yang digunakan dalam teks tersebut?

7. Untuk apa kata 'lebih lanjut' digunakan dalam teks?

8. Apa Struktur Generik Analytical Exposition?

9. Apa Tujuan dari teks tersebut?

10. Terjemahkan teks ke dalam bahasa Indonesia!

kami

Penjelasan:

tolong diisi sendiri ya kak sudah saya artikan


8. Tugasxa hr ini yaitu : Lengkapilah kalimat dibawa ini dengan WILL atau BE GOING TO 1. They.... to watch music videos on television this afternoon 2. We..... to go to the shopping center to see our favourite shoes 3. Wait for me, I.... to go with you 4. If you visit the shopping mall, you.... see the influence of rap on teen style 5. I promise I.... give you your favourite CD6. I think he.... win the contest next year. 7. I love America, I....to go there next month. Ingat pasangannya to be dengan SubjectnyaI am going to ....You are going to .. .They are going to .... She is going to... My father is going to.... Ahmad is going to... Dst​


Jawaban:

A

1. Are

2. Have

3. Have

4. Must

5. Will

6. Those

B

1. Play with my friends

2. Shopping

3. Mall

4. Buy with coking

5. Working radiology with hospital

6. Place is

Penjelasan:

Maaf klo salah

Jangan lupa follow aku ya dan jangan lupa klik jawaban terbaik oke semoga membantu.

Jawaban:

gak tahu maap maaaaapppppppp


9. what do you think about twitter?


medsos yg paling seruuuuuuuu......twitter adalah sosial media yang menghubungkan kita dengan orang lain atau antar orang.
(twitter is a  social media connets us to other people or between people)


Jawaban:

1. The benefits and utilities of Youtube.

2. To explain the functions and activities you can do on Youtube, and the benefits you can gain from it.

3. To introduce what Youtube is.

4. To explain further about Youtube.

5. To conclude and call the readers to make a Youtube channel.

6. Present & Present Continuous

7. to connect the following phrase to the one before it.

Penjelasan:


11. the following text Is for number 3 to 5 my uncle ia a teacher at SD harapan baru.he teaches his students well. He always improves his teaching method .He also makes learning videos .he uploads the videos on the internet so that his students and others can learn through the videos he always brings a laptop to school . He uses it to teach his students3. the writer's uncle works as a ?4. the writer's uncle utilizes ............... for teaching,such as videos.5. according to the text , we can conclude that the writer's uncle is a ...................person​


Jawaban:

3. a Teacher at SD Harapan Baru

4.  The writer's uncle utilizes internet for teaching,such as videos.

5. According to the text , we can conclude that the writer's uncle is a good person​.

Penjelasan:

Semoga membantu.


12. Permutations of words:• Thanks• You• Like• My• VideosNote: Thanks Like My Videos :)​


MUTASI " THANKS "

T = 1

H = 1

A = 1

N = 1

K = 1

S = 1

------- +

TOTAL = 6

GANDA = -

= 6!

= 6 × 5 × 4 × 3 × 2 × 1

= 720 SUSUNAN.

MUTASI " YOU "

Y = 1

O = 1

U = 1

--------- +

TOTAL = 3

GANDA = -

= 3!

= 3 × 2 × 1

= 6 SUSUNAN.

MUTASI " LIKE "

L = 1

I = 1

K = 1

E = 1

--------- +

TOTAL = 4

GANDA = -

= 4!

= 4 × 3 × 2 × 1

= 24 SUSUNAN.

MUTASI " MY "

M = 1

Y = 1

-------- +

TOTAL = 2

GANDA = -

= 2 × 1

= 2 SUSUNAN.

MUTASI " VIDEOS "

V = 1

I = 1

D = 1

E = 1

O = 1

S = 1

--------- +

TOTAL = 6

GANDA = -

= 6!

= 6 × 5 × 4 × 3 × 2 × 1

= 720 SUSUNAN.

Explanation:

Permutations are different arrangements or sequences that are formed from part or all of the objects.

➽ The formula for the permutation is P(n, r) = n!/(n – r)!

➽ The formula for a cyclical permutation is (n – 1)!

..................................

A combination is a collection of some or all objects regardless of their order.

➽ The formula for the combination is C(n, r) = n!/(r! (n – r)!

...。☆。。☆。。☆。。☆。。☆。 。  

Answer:

• Thanks = 720 word order

• You = 6 word order

• Like = 24 word order

• My = 2 word order

• Videos = 720 word order

Step by step:

"Thanks"

t = 1

h = 1

a = 1

n = 1

k = 1

s = 1

Number of letters = 6Double element = 0

6! = 6 × 5 × 4 × 3 × 2 × 1 = 720 word order

..................................

"You"

y = 1

o = 1

u = 1

Number of letters = 3Double element = 0

3! = 3 × 2 × 1 = 6 word order

..................................

"Like"

l = 1

i = 1

k = 1

e = 1

Number of letters = 4Double element = 0

4! = 4 × 3 × 2 × 1 = 24 word order

..................................

"My"

m = 1

y = 1

Number of letters = 2Double element = 0

2! = 2 × 1 = 2 word order

..................................

"Videos"

v = 1

i = 1

d = 1

e = 1

o = 1

s = 1

Number of letters = 6Double element = 0

6! = 6 × 5 × 4 × 3 × 2 × 1 = 720 word order

--------------------------------------

Learn More:Permutation of the word "Ijin", "Off", "Mulai", "Besok" = brainly.co.id/tugas/44865081Many words -saya -baru -dari -kamar -mandi = brainly.co.id/tugas/44866051Many word order: • Squid • Game = brainly.co.id/tugas/44823501Answer Details:

Subject: Mathematics

Class: 12 high school

Material: Rules of enumeration

Categorization Code: 12.2.7

Keywords: Permutations of words • Thanks • You • Like • My • Videos

[tex]\boxed{\tt {{\colorbox{pink}{Answer \: by = ayumiathifa475}}}}[/tex]

#CMIIW


13. Bantuin sempurnaiin grammarnya dong heheheHello, now I will tell you my favorite application which is youtube. Youtube is the most used video sharing platform. Usually it helps me to relax by listening to songs or watching some videos. You can search for videos or music in the search bar, once you find the video or music you want then you can watch it. You can also play music or videos in the background if you have youtube premium.​


Jawaban:

[tex]\huge{\purple{\boxed{\orange{S}{\pink{I}{\blue{A}{\green{P}}}}}}}[/tex][tex]\huge{\purple{\boxed{\orange{S}{\pink{I}{\blue{A}{\green{P}}}}}}}[/tex]

≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠

[tex]{\orange{\boxed{\boxed{\green{==>Jawaban✓ <==}}}}}[/tex]

_____________________________

Saya akan perbaiki sedikit :

Hello, now I will tell you my favorite application is youtube. Youtube is the most used video sharing platform. Usually YouTube really helps me relax by listening to songs or watching some videos. You can search for videos or music in the search bar, once you find the video or music you want then you can watch it. You can also play music or videos in the background if you have youtube premium.

_____________________________

Jadikan terbaik:)

❏NoCopas❏

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

Detail :

Materi : Terjemah

Mapel : B.Inggris

Kelas : -


14. Apa yang di maksud dengan turn on twitter notification?


Yang dimaksud "Turn on twitter notification" adalah "Hidupkan pemberitahuan twitter". Tolong dikoreksi kalau salah.
mungkin maksudnya jika kita klik turn on twitter notification, berarti kalau ada notifikasi/pembertiahuan di twitter nanti keluar tanda/peringatannya

15. dijawab ya kakAnalytical Exposition TextRead the following text.What has one billion users and doubles as the second largest searchengine on the Intemmet? The answer is You Tube. This search engine has beenan incre dible tool for most businesses. Unfortunately, not many businesse smake use of it. I want to share why YouTube is such an significant platform foryour brand.It is said that YouTube is the second largest search engine, while its parentcompany Google is the first. Do you know what it means? It me ans Googlegives search engine priority to You Tube videos. Try to search for a "how to" onGoogle, then the re sults come back with seve ral videos related to the "how to".The videos may have even been the first re sults on the page even thoughsome of these videos date back several years, to 2011 and be fore!Even without relying on Google, your chance of getting discovered onYou Tube alone is very high. By using the right keywords for your videos (actualphrases that your customers will use to locate your content), you can increasethe odds of discovery.Furthermore, you can use You Tube to ke ep the audience's attention.Ultimately, you can turn your a udie nce from leads into custome rs by buildingtrust. Consequently, you need to al so provide something valuable to youraudience so that they remain intere sted in what you have to say. That valuecould be a how-to, a product de mo, or a freebie found on your site.Based on the a rguments above, I be lieve that You Tube is beneficial topromote and expand your businesses. So, what are you waiting for? Make onenow.Answer the following questions.1. What does the text tell you about?2. In your opinion, why did the writer write the text?3. What is the function of the first paragraph?4. What is the function of the second, third, and fourthparagraphs?5. What is the function of the last paragraph?6. What tenses are used in the text?7. What is the word 'furthermore' used in the text for?​


Penjelasan:

jawaban terlampir diatas ,semoga membantu ^ω^


16. 1. what is the text mainly about ? 2.what is the main idea of the second paragraph ? 3.how many arguments are written in the text?what are they? 4.what is the purpose of the last paragraph? 5.are the videos appearing on the search angine limited by time?why?/why not? 6.suppose you are going to upload your busness video on youtube what should you do to make your video on the first results? 7.how can you build trust in your products or services among your videos audience? 8.what does the writer think about the issue? 9.".....so that they remain interested in what you have to say" (paragraph 4) what does the word 'they' refer to ? 10. "ultimately you can turn yourbaudience....." (paragraph 4) what is the similar meaning of the word 'ultimately' KAK TOLONG BANTUIN.....​


Jawaban:

TEXT:

 What has one billion users and doubles as the second largest search engine on the internet? The answer is YouTube. This search engine has been an incredible tool for most businesses. Unfortunately, not many businesses make use of it. I want to share why YouTube is such a significant platform for your brand.

  It is said that YouTube is the second largest search engine, while its parent company Google is the first. Do you know what it means? It means Google gives search engine priority to YouTube videos. Try to search for a "how to " on Google, then the results come back with several videos related to the "how to". The videos may have even been the first results on the page even though some of these videos date back several year, to 2011 and before!

  Even without relying on Google, your chance of getting discovered on YouTube alone is very high. By using the right keywords for your videos (actual phrases that your customers will use to locate your content), you can increase the odds for discovery.  

  Furthermore, you can use YouTube to keep the audience's attention. Ultimately, you can turn your audience from leads into customers by building trust. Consequently, you need to also provide something valuable to your audience so that they remain interested in what you have to say. That value could be a how-to, a product demo, or a freebie found on your site.  

  Based on the arguments above, I believe that YouTube is beneficial to promote and expand your businesses. So, what are you waiting for? Make one now.  

1. What is the text mainly about?

The main idea of the text is about YouTube being the second largest search engine on the internet, which gives an advantage for businesses to utilize it as a platform for their brands in promoting and expanding the business.

2.  What is the main idea of the second paragraph?

Google gives search engine priority to YouTube videos.

3. How many arguments are written in the text? What are they?

There are four arguments within the text, as follows:

1. YouTube is such a significant platform for your brand.2. Google gives search engine priority to YouTube videos. 3. Your chance of getting discovered on YouTube alone is very high. By using the right keywords for your videos (actual phrases that your customers will use to locate your content), you can increase the odds for discovery.4. Using YouTube to keep the audience's attention, and then turning your audience from leads into customers by building trust. Consequently, you need to also provide something valuable to keep them interested in what you have to say. That value could be a how-to, a product demo, or a freebie found on your site.

4. What is the purpose of the last paragraph?

The purpose is to convince the reader to utilize YouTube for business promotion and expansion.

5. Are the videos appearing on the search engine limited by time? why/why not?

No, they aren't limited by time because Google gives search engine priority to YouTube videos, regardless of the date the video was uploaded.

6. Suppose you are going to upload your business video on YouTube, what should you do to make your video on the first results?

Choose the right keywords and actual phrases that your customers will use to locate your content.

7. How can you build trust in your products or services among your video's audience?

By providing something valuable to keep the audience interested, such as providing a video on 'how-to', or a product demo, or even a freebie found on your site.

8. What does the writer think about the issue?

The writer believes that YouTube is beneficial to the promotion and expansion of businesses because of its popularity as the second largest search engine.

9. "...so that they remain interested in what you have to say" (paragraph 4). What does the word 'they' refer to?

The audience/viewer of your video, who will eventually become your customer if you keep them constantly interested.

10. "ultimately you can turn your audience..." (paragraph 4) What is the similar meaning of the word 'ultimately'

The word finally has similar meaning.

Penjelasan:

Ide utama dari teks tersebut adalah:

YouTube adalah mesin pencarian yang memiliki ranking kedua terbesar di internet setelah perusahaan induknya Google. Ini menjadi alasan baik untuk  para pemilik bisnis menggunakan YouTube untuk memajukan bisnisnya di bagian promosi supaya konsumen lebih mengenal jasa atau produknya.


17. kecepatansamaan - 4 sin 2onlineip gelombang stastasioner denganA. Complete the text with the correct words from the boxAvailableto keep in touch networking Sign upto updateHomepagepassword subsanbing usernameHow to Create a Twitter AccountTwitter is a social (1)site that allows you to update your personal blogand communicate with your (2)friends via 140-maximum character messages,or tweets, that describe your current sttaus Twitter is a great way (3)If you don't have an account, here is the way to create a Thotter account1 Go to the Twitter (4)and find the (5)box2 Enter your name, e-mail address and (6)3 Chick sign up for Twitter4. On the next page, select a (7)Type your own or choose the one we havesuggested. We will tell you if the one you want is available5Double-check your name, e-mail address, password and username6.Click Create my account7. Next, you just need to begin finding and following accounts that interest you.to their tweetsFollowing others means you are (8)2.B. Answer the following questions based on the text on task A.1. What is the purpose of the text?What are the benefits of Twitter?3. According to the text, what must you enter to sign up for Twitter?4. if the one you want is available " The underlined word can be replaced by5. "Type your own or choose the one we have suggested." (Step 4)What does the one" refer to?​


Jawaban:

Do You Know Mumet?This Is Budrek


18. Tolong bantuannya kakYona : You look sad. What's the (1) matter?Riko : There are only twenty (2) viewer watching my video.Yona: May I watch your video?Riko: Sure.Yona : You have a good (3) concept for your video, but your editing is not smooth. You should(4) revise it so that people will like it.Riko : I am not good at editing videos. I guess I should (5) hire a video editor.Yona: You don't need to do it. I can help you do it, if you like. I will also (6) teach you how to edit a good video.Riko : I'd (7) love to. Thanks, but I don't want to (8) bother you.Vona: Don't worry. If you know the (9) procedure you can do it yourself for your next videos.Riko : (10) All right. Thank you. Yona : Don't mention.​


Complete the following statements:

1. Rico feels sad because there are only twenty viewer watching my video.

2. Yona is good at editing videos.

3. Yona offers help to Rico to edit his video and teach him how to edit.

4. Initially, Riko reluctant to ask for help because he is afraid of bothering Yona.

5. Finally, Riko accept the offer.

Pembahasan

Teks di atas termasuk jenis sebuah Dialog. Dialog adalah sebuah teks kutipan kalimat perbincangan antara dua orang atau lebih berdiskusi tentang sesuatu topik pembicaraan. Dialog biasanya menggunakan bahasa sehari-hari dengan kata-kata yang informal. Dialog Pada umumnya dilontarkan dengan menggunakan Simple Present Tense.

Teks kalimat dialog memiliki ciri-ciri yaitu:

• Pihak yang terlibat percakapan menggunakan bahasa yang mudah dimengerti satu sama lain.

• Teks kalimat Dialog biasanya diawali dengan nama individu yang berbicara langsung.

• Teks kalimat selalu diawali dan diakhiri dengan tanda kutip (“...“).

Pelajari lebih lanjut

Pelajari lebih lanjut tentang Dialog https://brainly.co.id/tugas/1819971

Pelajari lebih lanjut tentang Contoh Dialog https://brainly.co.id/tugas/34237949

#BelajarBersamaBrainly #SPJ1


19. 2. What should the readers do if they are interestedin the contest?A. Ask for information to the OSIS committeeB. Go to the OSIS room and record their videosC. Submit their videos about celebrating theschool anniversaryD. Asking for permission to the OSIS committeeto participate in the video contest​


Jawaban:

A. Asking for information to the OSIS committee


20. Exercise of Analytical Exposition TextRead the text carefully and answer the questions based on the text!What has one billion users and doubles as the second largest search engine on the Internet? The answer is YouTube. This search engine has been an incredible tool for most businesses. Unfortunately, not many businesses make use of it. I want to share why YouTube is such an significant platform for your brand. It is said that YouTube is the second largest search engine, while its parent company Google is the first. Do you know what it means? It means Google gives search engine priority to YouTube videos. Try to search for a “how to” on Google, then the results come back with several videos related to the “how to”. The videos may have even been the first results on the page even though some of these videos date back several years, to 2011 and before!Even without relying on Google, your chance of getting discovered on YouTube alone is very high. By using the right keywords for your videos (actual phrases that your customers will use to locate your content), you can increase the odds of discovery. Furthermore, you can use YouTube to keep the audience’s attention. Ultimately, you can turn your audience from leads into customers by building trust. Consequently, you need to also provide something valuable to your audience so that they remain interested in what you have to say. That value could be a how-to, a product demo, or a freebie found on your site.Based on the arguments above, I believe that YouTube is beneficial to promote and expand your businesses. So, what are you waiting for? Make one now.Adopted from: https://kickofflabs.com/blog/you-should-be-on-youtube-heres-why/ (March 15, 2019)Answer the following questions.1. What does the text tell you about?2. In your opinion, why did the writer write the text?3. What is the function of the first paragraph?4. What is the function of the second, third, and fourth paragraphs?5. What is the function of the last paragraph?6. What tenses are used in the text?7. What is the word ‘furthermore’ used in the text for?8. What is the Generic Structure of Analytical Exposition?9. What is the Purpose of the text?10. Translate the text into Indonesia language!​


Jawaban:hai kakak aku disuruh adekku mengerjakan misi brainly maafkak

Penjelasan:


21. Hi guys.How are you? Hopefully you are all fine and healthy.I would like to give you materials for our next chapter.But, this week we will discuss about coronavirus a.k.a COVID-19.Are you ready?FIRSTWatch the videos in the link below and write all the text on your notebook.https://www.youtube.com/watch?v=R-JbDMYmAQMOR, you can watch again and again in the file I send you after this.SECONDCheck again the text you have written on your notebook.THIRDWrite the difficult words and find the meaning. Then, get the meaning of the text.Write them on your notebook. Don't forget to write your name and class.Saya masih belum paham​


Jawaban:

pertama, kamu suru liat video. klik link nya. abis itu catat semua teks ke buku catatan.kedua, cek sekali lagi teks yang udah ditulis di buku catatan kamu.tulis kata yang sulit dan temukan artinya. tulis di buku catatan. jangan lupa tulis nama dan kelas

22. Tugasxa hr ini yaitu : Lengkapilah kalimat dibawa ini dengan WILL atau BE GOING TO 1. They.... to watch music videos on television this afternoon 2. We..... to go to the shopping center to see our favourite shoes 3. Wait for me, I.... to go with you 4. If you visit the shopping mall, you.... see the influence of rap on teen style 5. I promise I.... give you your favourite CD6. I think he.... win the contest next year. 7. I love America, I....to go there next month.​


Jawaban:

1. Be going to

2. be going to

3. be going to

4. Will

5. will

6. Will

6. be going to

Penjelasan:

maaf kalau salah


23. 50 Poin No Asal Pakai Penjelasan Tell your friends about your video and ask them for their opinion .However , Upload at videos before letting them know about your channel . People won't be impressed if you only got a few videos. Makes sure you upload a new video at least once a week Add at least ten videos to your __________ before telling people about it. *


Jawaban:

Channel

Penjelasan:

jawabannya terdapat pada teks yaitu

Tell your friends about your video and ask them for their opinion .However , Upload at videos before letting them know about your channel . People won't be impressed if you only got a few videos. Makes sure you upload a new video at least once a week

Add at least ten videos to your channel before telling people about it.

artinya:

tambahkan 10 vidio ke channel/saluran kamu sebelum memberitahunya pada orang orang tentang itu

terimakasih

semoga membantu


24. November has arrived! This month we’re dropping knowledge on how to boost the quality of your mobile videos—we’re also shouting out a #creatorontherise. Master your mobile quality now, and be inspired by an awesome Creator!​


Jawaban:

✏️☁️✨

November telah tiba! Bulan ini kami membagikan pengetahuan tentang cara meningkatkan kualitas video seluler Anda — kami juga meneriakkan #creatorontherise. Kuasai kualitas ponsel Anda sekarang, dan dapatkan inspirasi dari Pencipta yang luar biasa!

Learn with rabbit ✨☁️✏️

25. mohon dibantu kakak 2 yg mengerti Analytical Exposition TextRead the following text.What has one billion users and doubles as the second largest searchengine on the Intemmet? The answer is You Tube. This search engine has beenan incre dible tool for most businesses. Unfortunately, not many businesse smake use of it. I want to share why YouTube is such an significant platform foryour brand.It is said that YouTube is the second largest search engine, while its parentcompany Google is the first. Do you know what it means? It me ans Googlegives search engine priority to You Tube videos. Try to search for a "how to" onGoogle, then the re sults come back with seve ral videos related to the "how to".The videos may have even been the first re sults on the page even thoughsome of these videos date back several years, to 2011 and be fore!Even without relying on Google, your chance of getting discovered onYou Tube alone is very high. By using the right keywords for your videos (actualphrases that your customers will use to locate your content), you can increasethe odds of discovery.Furthermore, you can use You Tube to ke ep the audience's attention.Ultimately, you can turn your a udie nce from leads into custome rs by buildingtrust. Consequently, you need to al so provide something valuable to youraudience so that they remain intere sted in what you have to say. That valuecould be a how-to, a product de mo, or a freebie found on your site.Based on the a rguments above, I be lieve that You Tube is beneficial topromote and expand your businesses. So, what are you waiting for? Make onenow.Answer the following questions.1. What does the text tell you about?2. In your opinion, why did the writer write the text?3. What is the function of the first paragraph?4. What is the function of the second, third, and fourthparagraphs?5. What is the function of the last paragraph?6. What tenses are used in the text?7. What is the word 'furthermore' used in the text for?​​


Jawaban:

Teks Eksposisi Analitik Baca teks berikut ini. Apa yang memiliki satu miliar pengguna dan merangkap sebagai pencarian terbesar kedua mesin di Intemmet? Jawabannya adalah You Tube. Mesin pencari ini telah alat yang luar biasa untuk kebanyakan bisnis. Sayangnya, tidak banyak pelaku bisnis memanfaatkannya. Saya ingin berbagi mengapa YouTube adalah platform yang sangat penting merek Anda. Konon YouTube adalah mesin pencari terbesar kedua, sedangkan induknya perusahaan Google adalah yang pertama. Tahukah kamu apa artinya? Ini saya dan Google memprioritaskan mesin pencari untuk video You Tube. Coba cari "cara" Google, kemudian hasilnya kembali dengan beberapa video umum yang berhubungan dengan "cara". Video-video tersebut bahkan mungkin merupakan hasil pertama di halaman tersebut beberapa dari video ini berasal dari beberapa tahun yang lalu, hingga 2011 dan kedepannya! Bahkan tanpa mengandalkan Google, peluang Anda untuk ditemukan di You Tube sendiri sangat tinggi. Dengan menggunakan kata kunci yang tepat untuk video Anda (aktual frasa yang akan digunakan pelanggan Anda untuk menemukan konten Anda), Anda dapat meningkatkan kemungkinan penemuan. Selanjutnya, Anda dapat menggunakan You Tube untuk menarik perhatian penonton. Pada akhirnya, Anda dapat mengubah informasi dari prospek menjadi pelanggan dengan membangun kepercayaan. Akibatnya, Anda juga harus memberikan sesuatu yang berharga untuk Anda penonton sehingga mereka tetap tertarik dengan apa yang Anda katakan. Nilai itu bisa berupa instruksi, product de mo, atau freebie yang ditemukan di situs Anda. Berdasarkan argumen di atas, saya yakin bahwa You Tube bermanfaat untuk mempromosikan dan mengembangkan bisnis Anda. Jadi tunggu apalagi? Buat satu sekarang. Jawab pertanyaan berikut. 1. Teks itu bercerita tentang apa? 2. Menurut Anda, mengapa penulis menulis teks tersebut? 3. Apa fungsi dari paragraf pertama? 4. Apa fungsi kedua, ketiga, dan keempat paragraf? 5. Apa fungsi dari paragraf terakhir? 6. Tenses apa yang digunakan dalam teks? 7. Untuk apa kata 'selanjutnya' digunakan dalam teks?

Penjelasan:

semoga membantu


26. Dear Amira,Your hard work has been paid off.I am glad that your channel has reached one thousand subscribersand you have got ads on your videos.I am proud of you.Keep moving to make attractive and educated videos.AndraThe writer sent the card in order to ....A. compliment Amira on her successB. encourage Amira to be successfulC. congratulate Amira on her achievementD. wish Amira to make good and educated videos​


Jawaban:

(C) Congratulate Amira On Her Achievement

ARTI SOAL:

Amira sayang,

Kerja keras Anda telah terbayar.

Saya senang bahwa saluran Anda telah mencapai seribu pelanggan

dan Anda punya iklan di video Anda.

Aku bangga padamu.

Terus bergerak untuk membuat video yang menarik dan mendidik.

Andra

Penulis mengirim kartu untuk ....

A. memuji Amira atas kesuksesannya

B. mendorong Amira untuk menjadi sukses

C. mengucapkan selamat kepada Amira atas prestasinya

D. berharap Amira membuat video yang bagus dan berpendidikan

Jawaban:

C) congratulate Amira on her achievement


27. how can I insert line-break at my twitter bio?


first choice, delete ur twitter
or
make ur second twitter accountBy putting an equal number of non-breaking spaces around your first line.

28. Tolong sempurnain b inggrisku dong, grammarnya atau apa yg harus diganti"Hello, now I will tell you my favorite application is youtube. Youtube is the most used video sharing platform. Usually it helps me to relax by listening to songs or watching some videos. You can search for videos or music in the search bar, once you find the video or music you want then you can watch it. You can also play music or videos in the background if you have youtube premium."​


you can search for video or music

you can also play music or video in the background

Jawaban:

Hello, now I will tell you my favorite application is YouTube. YouTube is the most used video sharing platform. Usually it helps me to relax by listening to songs or watching some videos. You can search for videos or music in the search bar, once you find the video or music you want then you can watch it. You can also play music or videos in the background if you have YouTube premium.

Penjelasan:

Hello, now I will tell you my favorite application is youtube. Youtube is the most used video sharing platform. Usually it helps me to relax by listening to songs or watching some videos. You can search for videos or music in the search bar, once you find the video or music you want then you can watch it. You can also play music or videos in the background if you have youtube premium.

Udah bener kak b. inggrisnya tinggal spelling "YouTube" nya ajaa yang dibenerin


29. the task of class 8 for the 3 rd period of semester 1. choose one these topics , then make a video how to get your mom's attention ! please cheak out these videos and then please make a video how to get your mom's attention a your own words , please becreative doit with your,own it is better for you the story is real , the task Will be submitted on agust 4 th 2021 . terjemahan ke b. Indonesian​


Jawaban:

artinya:tugas kelas 8 untuk semester 3 semester 1. pilih salah satu topik ini, lalu buat video cara menarik perhatian ibumu! silahkan lihat video-video ini dan kemudian tolong buat video cara mendapatkan perhatian ibumu dengan kata-kata Anda sendiri, silakan berkreasi dengan Anda sendiri, lebih baik bagi Anda cerita itu nyata, tugas akan diserahkan pada 4 agustus 2021.

tolong jadiin jawaban terbaik ya! :)

Jawaban:

tugas kelas 8 untuk semester 3 semester 1. pilih salah satu topik ini, lalu buat video cara menarik perhatian ibumu! silakan lihat video ini dan kemudian tolong buat video cara g

ini kalo diartikan ke bahasa Indonesia

selamat mengerjakan


30. MartinaRetmiMartinaRetmiMartinaRetmi: Yeah, I think so. I will try to understand those materials.O yeah, I am just remembering something. I have some English videoswatched all of them. Those videos give me clear explanation about the mwe have learned. I think you should watch them too..: Oh, that sounds great.: OK Martina. I am sending the links of the videos to your email. Check th: Wow, thanks, Retmi. You're saving my life!: Oh, don't mention it. Good luck on the exam tomorrow. I will go hyou.: You too. SeeMatinayou Retmi.1.What is Retmi doing?2. Is Martina reading English materials?3. Why is Retmi reading books right now?4.Why is it difficult for Martina to start studying English for exam?5.What did Retmi suggest for Martina to prepare for the exam?​


Jawaban:

why Martina reading to studying

Penjelasan:

semoga bermanfaat


31. What should you do after you download one of videos


what should you do after you download one of videos = Apa yang harus Anda lakukan setelah mengunduh salah satu video

-watching it


32. Please bantu jawab ini How will Twitter data be displayed to users of your solution? Will individual Tweets and Twitter content be displayed, or will information about Tweets or Twitter content be displayed in aggregate


A message posted to Twitter contains text, photos, GIFs, and / or videos.

The location of the display for the sender: On the profile page and the sender's Timeline page.

The location of the display for the recipient: In the home Timeline of the person who follows the sender.

Name

Definition: Tweets in which there are other Twitter account names, preceded by the "@" symbol. Example: "Hello @ TwitterSupport!"

Display location for sender: On the sender's profile page on public Tweets.

Display location for recipients: On the Recipient Notification tab, which can be accessed only by them. In addition, the designation will appear in the recipient's Timeline view (not on their profile) if they follow the sender.

Who else saw it? Anyone on Twitter who follows the sender of a designation will see the Tweet in their homepage timeline.

The location of the display will never: On other people's profile pages, except those who wrote the message.

Note: If you post a Tweet that starts with a username, only the person who follows you and the account you call will see the Tweet in their homepage Timeline. If you want all followers to see Tweets, the best way to do this is to retweet or retweet with comments.


33. write a hortatory exposition, for one of the following problems below.A. you dont like any advertisements on TV programB. some women like to watch "infortainment" programC. the danger of "smack down" program for childrenD. students have to wear tie and capE. some people like to chat in "twitter".


jawabannya yang A kalau gak salah

34. Answer the following question bassed on the text in activity 31. What is the text mainly about ?2. What is the main idea of the second paragraph ?3. How many argumen are written in the text? What are they ?4. What is the purpose of the last paragraph ?5. Are the videos appcaring on the search engine limited by time? Why?/why not?6. Suppose you are going to upload your bussiness video on YouTube. What should you to do to make your video on the first results ?7. How can you build trust in your products or service among your videos' audience ?8. What does the writer think about the issue ?9. "... So that they remain interested in what you have to say."(paragraph 4) what does the word 'they' refer to ?10. "Ultimatetly, you can turn your audience..." (Paragraph 4) what is the similar meaning of the word 'ultimately' ?​


Jawaban:

this you shirt and the bear brand


35. Dear Linda,You've made it Congratulations on reaching 100ksubscribers. I hope this will motivate you to makeeven better and more attractive videos. Remember,I will always support you.P.S. You should make a special 100k-subscribervideo.Your best friend,Zahra115. What does Zahra expect from Linda?A. Linda will always aim for more subscribers.B. Zahra can always watch Linda's newvideosC. There will be a video for celebrating her100k subscribersD. Zahra will appear in Linda's special 100k-subscriber video.$16. From the text we know that ....A. Zahra is close to LindaB. Linda loves Zahra's videosC. Linda will make a special video for ZahraD. Zahra uploads her video in social media artinya​


Jawaban:

15. c. there will be a video for celebrating her 100k subscribers

16. c. linda will make a special video for zahra

maaf kalo salah yaa☺


36. Task 6. arrange the jumble sentences into a good procedure of how to create a twitteraccounta.go to page dialogue, type your name, email, and a password.b. click sign up for twitter.c. type: twitter.comd. click create my account.e.congratulation! now you have already had twitter accountf. open your web browser.g. verify your name and username tolong bantuan soalnya tugas b inggris di kumpul pagi besok​


Jawaban:

f. open your web browser.

c. type: twitter.com

b. click sign up for twitter.

d. click create my account.

a.go to page dialogue, type your name, email, and a password.

g. verify your name and username

e.congratulation! now you have already had twitter account


37. Complete the following dialog with suitable words from the box.Practice the dialog with your friend.Record your performance and send the video to your teacher.. dibawah ini adalah pilihan jawaban untuk setiap pertanyaanmakeduringtakesusefuleditWhenHowprepareuploadshootingadddownloadEdo : You always (1)interesting videos on your YouTube channel.Kinar: Yeah! My brother and I want to share (2)_1922) videos for teens.Edo : (3)doyou and your brother usually (4)videos?Kinar : We make one (5)our free time every week.Edo : I see. It (6)a week for one video ready to upload.Kinar : Yup! We usually discuss the concept and (7)theAttitudeproperty before (8)Edo : Do you always (9)the video?Spend your freeKinar : Of course. Then, we (10)background music touseful activitiesmake it interesting.​


Jawaban:

1. upload

2. useful

3. how

4. make

5. during

6. takes

7. prepare

8. shooting

9. edit

10. add

Penjelasan:

Semoga membantu :)


38. A. Present Perfect or Present Perfect Progressive: 1. How long (you / know) ……………………………… Gerry? 2. You look dirty. What (you / do) ……………………………… all the time? 3. How many times (Charles / visit) ……………………………… New York? 4. She (learn) ……………………………… French words for hours, but she still doesn’t remember all of them. 5. The children (watch) ……………………………… videos for two hours. 6. My father (never / smoke) ……………………………… . 7. Sorry, I'm late. (you / wait) ……………………………… for long? 8. We (not / see) ……………………………… Lisa recently.


1. How long have you known Gerry?
2. You look dirty. What have you done all the time?
3. How many times has Charlws visited New York?
4. She has been learning French words for hours, but she still doesn’t remember all of them.
5. The children have been watching videos for two hours.
6. My father has never smoked
7. Sorry, I'm late. Have you waited for long?
8. We haven't seen Lisa recently.

39. what has one billion users and doubles as the second largest search engine on the internet? The answer is YouTube. This search engine has been an incredible tool for most businesses. Unfortunately, not many businesses make use of it. I want to share why YouTube is such an significant platform from your brand. It is said that YouTube is the second largest search engine, while its parent company Google is the first. Do you know what itu means? it means Google gives search engine priority to YouTube videos. Try to search for "how to" On Google, then the results come back with several videos related to the "how to". The videosmay have even been the first results on the page even though some of these videos date back several years, to 2011 and before!Even without relying on Google, your chance of getting discovered on YouTube alone is very ligh. By using the right keywords for your videos (actual phrases that your customers will use to locate your content),you can increase the odds of discovery.Furthermore, you can use YouTube to keep the audience's attention. Ultimately, you can turn your audience from leads into customers by building trust. Consequently, you need to also provide something valuable to your audience so that they remain interested in what you have to say. That value could be a how-to, a product demo, or a treebie found on your site.Based on the arguments above, I believe that YouTube is beneficial to promote and expand your businesses. So, what are you waiting for? Make one now Answer the following questions based on the text in Activin 3.1. What is the text mainly about?2. What is the main idea of the second paragraph?3. How many arguments are written in the text? What are they?4. What is the purpose of the last paragraph?5. Are the videos appearing on the search engine limited by time? Why? Why not.6. Suppose you are going to upload your business video on YouTube. What should you do to make yourvideo on the first results?7. How can you build trust in your products or services among your videos audience?8. What does the writer think about the issue?9. .. so that they remain interested in what you have to say." (Paragraph 4)What does the word 'they' refer to?TO. "Ultimately, you can turn your audience ...." (Paragraph 4)What is the similar meaning of the word 'ultimately!​


Argumentative essay adalah teks yang bertujuan menyampaikan pandangannya dan meyakinkan pembaca percaya dengan apa yang disampaikan.

Pembahasan

Terjemahan:

Apa mesin pencari terbesar kedua yang memiliki triliun pengguna dan bisa berlipat di internet? Jawabannya adalah Youtube. Mesin pencari ini telah menjadi alat yang luar biasa bagi kebanyakan bisnis. Sayangnya, tidak banyak bisnis yang memanfaatkannya. Aku ingin berbagi mengapa Youtube benar-benar untuk yang signifikan untuk merekmu.

Dikatakan bahwa Youtube adalah mesin pencari terbesar kedua, sedangkan orang tuanya, Google adalah yang pertama. Apakah kamu tahu maksudnya? Maksudnya adalah Google memberikan prioritas mesin pencari kepada Video Youtube. Coba cari kata "Bagimana untuk" di Google, kemudian hasilnya akan kembali dengan beberapa video yang berhubungan dengan kata "Bagaimana untuk" Video mungkin telah muncul di halaman utama meskipun beberapa video ini berasal dari beberapa tahun lalu, 2011 dan sebelumnya!

Bahkan tanpa bergantung pada Google, kesempatanmu menemukan Youtube sendiri sangatlah mudah. dengan menggunakan kata kunci untuk video (frase sebenarnya yang pelangganmu akan gunakan untuk menemukan kontenmu), kamu bisa menambah hasil temuan.

Selanjutnya, kamu bisa menggunakan Youtube untuk menarik perhatian audiens. Akhirnya, kamu bisa mengajak audiens menjadi pelangganmu dengan membangun kepercayaan. Akibatnya, kamu butuh juga menyediakan sesuatu yang berharga untuk audies sehingga mereka tetap tertarik dengan apa yang kamu katakan. Nilai tersebut bisa dalam bentuk bagaimana cara, demo produk, treebie yang ditemukan di halaman kamu.

Berdasarkan argumen diatas, aku percaya bahwa Youtube bermanfaat untuk mempromosikan dan memperluas bisnis. Jadi, apa yang kamu tunggu? Buatlah sekarang.

1. What is the text mainly about?  The text is mainly about YouTube and how it can be helpful promote a brand.

2. What is the main idea of the second paragraph? The correlation between Google and YouTube.

3. How many arguments are written in the text? What are they?  Three arguments.

(1) Do you know what it means? it means Google gives search engine priority to YouTube videos.

(2) Even without relying on Google, your chance of getting discovered on YouTube alone is very light.

(3) Furthermore, you can use YouTube to keep the audience's attention..

4. What is the purpose of the last paragraph?  To state the conclusion

5. Are the videos appearing on the search engine limited by time? Why? Why not.  No, they aren't. Old videos from several years go may have even been the first results on the page depend on the keywords you type.

6. Suppose you are going to upload your business video on YouTube. What should you do to make your  video on the first results?  By using the right keywords for your videos (actual phrases that your customers will use to locate your content),

7. How can you build trust in your products or services among your videos audience?  By providing something valuable to your audience so that they remain interested in what you have to say.

8. What does the writer think about the issue?  He thinks that YouTube can be beneficial for expanding business.

9. .. so that they remain interested in what you have to say." (Paragraph 4)

What does the word 'they' refer to?  audiences

TO. "Ultimately, you can turn your audience ...." (Paragraph 4)

What is the similar meaning of the word 'ultimately!  Finally

Pelajari lebih lanjut

More info about argumentative essay:

https://brainly.in/question/1778304https://brainly.com/question/251355

-----------------------------------------------------------

Detil jawaban

Kelas: 11

Mapel: Bahasa Inggris

Bab: Argumentative Essay

Kode: -

Kata Kunci: Essay, Reading text, Argumentative essay


40. .makeduringtakesusefuleditWhen0Howprepareuploadshootingadddownload:EdoYou always (1)interesting videos on your YouTube channel.Kinar : Yeah! My brother and I want to share (2)videos for teens.Edo : (3)doyou and your brother usually (4)videos?Kinar: We make one (5)our free time every week.Edo : I see. It (6)a week for one video ready to upload.Kinar : Yup! We usually discuss the concept and (7)theAttituproperty before (8)Edo : Do you always (9)the video?Spend youKinar : Of course. Then, we (10)background music touseful actimake it interesting.​


Jawaban:

1. upload

2. useful

3. When

4. make

5. during

6. takes

7. prepare

8. Shooting

9. edit

10 add


Video Terkait

Kategori b_inggris