Growing Old On Bleecker Street

Growing Old On Bleecker Street

You meet old friend,dinah,on the street in the afternoon

Daftar Isi

1. You meet old friend,dinah,on the street in the afternoon


Jawaban:

kamu bertemu teman lama dinah, di jalan pada siang hari

#backtoschool2019


2. the old man.......you helped on the street,is Dika's grandfather.​


Jawaban:

The old man that you helped on the street is Dika's grandfather.


3. Read the text andOn the way to school, Dewi sees an old woman on the streetThe old woman is not brave to cross the street.Dewi helps the old woman to cross the street.Dewi holds her hand to cross on the zebra crossThe old woman thanks to Dewi.Dewi is happy helping the old woman.Dewi is a helpful giri(TF)TIF1. Dewi does not see the old woman on the street.2. The old woman can cross the street alone.3. Dewi helps the old woman.4. Dewi and the old woman cross on the zebra cross5. Dewi does not like the old woman.PORTFOLIOchori naragraph describing your family members! Write it down on a sheet of pa​


1.no

2.no

3.yes

4.yes

5.no


4. On 23rd birk street artinya


Jawaban:

Di jalan birk ke-23

Penjelasan:

masf kalo salah


5. grand asia hotel is on.... a.jembatan dua street b.bandengan selatan street c.kopi street d.pluit raya street​


Jawaban:

B.Bandengan selatan street

semoga membantu


6. 4. on-Pahlawan street-lives-IndahThe correct arrangement is ....a. Indah on Pahlawan street livesb. Indah lives on Pahlawan streetc. Pahlawan street lives on Indahd. Indah Pahlawan lives on street​


Jawaban:

b. Indah lives on Pahlawan street

Jawaban:

b. Indah lives on Pahlawan street.


7. A.B,C, or D on your students worksheet!She is going to cross the street. Ahmad helpsher to cross the street.Then, the old woman says thank to Ahmad.7. From the text, we know that Ahmad ...a. helps the old womanb walks on the streetstands near the traffict lightd. says thank​


Jawaban:

a. helps the old woman.....

Jawaban:

a. Helps the old woman

Penjelasan:

Because in the text it said that, "Ahmad helps her cross the street"

Semoga membantu :)


8. buatlah dialog dalam bahasa inggris minimal 15 kalimat dengan tema mira meets her old friend on the street


Jawaban:

mira: Hi, I haven't seen you in a while.

B: Yes, it has been a long time!

mira: How long has it been since we last saw each other?

B: I think that we last saw each other two years ago.

mira: What have you been doing for the past two years?

B:I have been going to graduate school at (campus)

mira:cool its rlly nice to see u again!

B:same!

B: I hope that when I finish I will find good work.

mira:yes!

Mira : Hi, Lisa!

Lisa : Hi, Mira!

Mira : Oh My God! You look so pretty!

Lisa : So do you. You look awesome!

Mira : How long has it been?

Lisa : It’s been about 3 years, I think.

Mira : Yeah. I miss you a lot.

Lisa : I miss you too.

Mira : How are you?

Lisa : Good. Everything is good, and you?

Mira : I am fine too. So, how long will you be staying here?

Lisa : Maybe for about 2 weeks. I need to do some work here.

Mira : Oh, very short time. I thought you we would stay longer.

Lisa : I hope so. But, I come here to work. When it’s done, I need to go back.

Mira : I see. Anyway, it’s really good to meet you again.

Lisa : Yeah. It’s nice to see you too.

Mira : We need to spend “girls’ time” together before you are busy with your work. Let’s go!

Lisa : Let’s go!


9. buatlah dialog dalam bahasa inggris minimal 15 kalimat dengan tema mira meets her old friend on the street untuk 3 orang


Jawaban:

Vian: Hi, Bima! Are you going to go home?

Bima: Yes. I have to pack because tomorrow I’m going to Bali.

Vian: Oh, yeah, tomorrow is a holiday.

Bima: That’s right.

Vian: Will you go there with your parents?

Bima: No. My parents still have a lot of work. I’ll go with my brother and my uncle.

Vian: Oh, I see. Bali is nice, there are many beaches there. Have fun there!

Bima: Thank you. How about you? Where are you going to go?

Vian: Oh, maybe I’ll go to my grandparents’ house. I haven’t been there in a long time.

Bima: That’s nice. Please send my regards to them.

Vian: Okay. See you, Bim!

Bima: See you!

Jawaban:

Mom: Mira,did you wants to go with me?.

Mira:sure,im boring at home

mom:come on let's go

Mira:ok mom ,let me prepare

mom:sure

Mira:where are we going?

mom:i will shopping with my friends,you can go to the cafe,call me if you have problem

Mira:ok mom

Nana:dad i will go to the cafe

dad:sure, don't forget to call me

Nana:ok

Mira: OMG , Nana!!!!!!!

Nana: Mira!!!

Mira:i Miss you so bad

penjelasan:

10. Go on the street artinya?


pergi di jalan
maaf klo salah

11. negatifnya: there is an office on jalak Streetinterogativenya:there is an office on jalak street​


Penjelasan:

+ = There is an office on Jalak Street.

negatif- = There isn't an office on Jalak Street.

interogative? = Is there an office on Jalak Street?


12. English Ecribes fre Elementary ShadesInces.✓ Look at the picture and answer the questionscorrectly.Merapi Street5000Merbabu StreetKerinci StreetLokon StreetDus stationrancecruenmarket1. is the post office on Merbabu Street?2. is the market on Merapi Street?3. Is the bus station on Semeru Street?4. Is the cinema on Merbabu Street?5. is the school on Semeru Street?6. Is the mosque on Lokon Street?7. Is the church on Kerinci Street?8. Is the park on Merapi Street?9. Is the supermarket on Semeru Street?10. Is the hospital on Merbabu Street?101​


Jawaban:

20 agtejag

Penjelasan:


13. on diponegoro street


Jawaban:

Di jalan diponegoro

SEMOGA MEMBANTU

Jawaban: DI JALAN DIPONEGORO

Penjelasan: ON=DI STREET=JALAN DIPONEGORO=DIPONEGORO


14. c)near merak street , d) on tirtayasa street. artinya apa ya


c.) terletak di jalan merak
d.) di jalan tirtayasaMEANING
c) di dekat jalan mawar
d) di jalan tirtayasa

15. on the street jakarta / on the street of jakarta yang benar penulisan nya yg mana?


Jawaban:

on the street of jakarta

Yang benar : On the street of jakarta

Kalau berarti di jalan jakarta = harus on the jakarta’s street.

Semoga sedikit membantu.
Semangat teruss belajarnyaaa

16. buatlah dialog dalam bahasa inggris minimal 15 kalimat dengan tema mira meets her old friend on the street untuk 3 orangtolong dong yang bisaaa


Mira : Hi... Are you Fina?

Fina : Yes, I am. who are you?

Mira : Don't you remember me? I am Mira your elementary friend.

Fina : Mira? I'm sorry. You are totally different now. How are you Mira?

Mira : I am very well and how about you?. We haven't met almost three years.

Fina : I am fine Mira. Yes, we met in a books bazar three years ago.

Mira : By the way, this is Hanna, my friend in senior high school. And Hana, this is my old friend Mira.

Fina : Hi, Hana. Nice to see you.

Hana : Nice to see you too Hana.

Fina : where are you going, Hana, Mira?

Hana : We will watch a new movie.

Fina : What movie? because I will watch movie too

Hana : Super Woman.

Fina : That's same.

Mira : Reall? How about if we go together to the mall.

Fina : That's good idea. I don't need to watch it alone. I can go with both of you.


17. 1.Siapakah pelatih bisbol Amerika Serikat yang pernah mengatakan“Growing old is mandatori; growing up id optional”?? ​


Chili Davis, seorang pelatih bisbol Amerika Serikat pernah mengatakan,

“Growing old is mandatory; growing up is optional.” Dalam bahasa Indonesia

ungkapan ini dapat diterjemahkan demikian, “Bertambah umur sudah

seharusnya terjadi. Namun menjadi dewasa adalah pilihan.” Maksudnya, setiap

orang pasti bertambah usianya. Setiap hari, minggu, bulan, dan tahun, usia kita

terus berjalan. Kita tidak mungkin menghentikannya sampai tiba waktunya

ketika kita menutup mata dan meninggal dunia kelak. Namun bertumbuh

menjadi dewasa dalam pemikiran, sikap, dan perilaku, adalah pilihan. Tidak

setiap orang yang dewasa umurnya juga dewasa pemikiran, sikap dan

perilakunya. Setiap orang harus memutuskan untuk berubah menjadi dewasa

dalam hal-hal tersebut, sehingga ia menjadi bijaksana dalam menghadapi

berbagai persoalan di dalam hidupnya

mungkin begitu maaf kalo salah

Jawaban:

Chili Davis

semoga membantu


18. 7.on-pahlawan street-lives-Indah. The correct arrangementisa Indak on Pahlawan streetliresb. Indah Ires on PahlawanStreetc. Pahlawan street lives onIndahd Indah Pahlawan lives onstreet​


Jawaban:

b. indah lives on pahlawan street

Penjelasan:

artinya indah tinggal di jalan pahlawan


19. Write short dialogs based on the following situations! An old man is going to cross a busy street. Offwr him help to cross the street. Bantu jawab dong terimakasih


Jawaban:

Old Man=O

You=Y

Y: Excuse me, sir. May I help you to cross the street?

O: Oh, thank you very much for your help.

Y: You are welcome

Penjelasan:

Itulah salah satu cara menawarkan batu kepada orang lain dalam Bahasa Inggris

Jawaban:

You : Excuse me sir

old man : Oh yes

You : Is there anything I can help you?

old man : Yes, can you please help me cross the street and bring my bags?

You : sure, no problem

old man : Thank you so much

( after crossing the busy street )

You : where is your house sir?

old man : in the **** apartment

You : let me help you bring this bag until the apartment

old man : thank you so much young ( lady / man)

( when they arrive at the man's apartment door )

old man : once again thank you so much

You : don't mention it, sir

THE END


20. Arti dari "Leaving, isn't better than trying.. Growing, but i'm just growing tired.. Now i'm worried for my soul And i'm still scared of growing old.." Nt : Rest of peace...


QUESTION:

Arti dari

"Leaving, isn't better than trying..

Growing, but i'm just growing tired..

Now i'm worried for my soul

And i'm still scared of growing old.."

ANSWER:

"Meninggalkan, tidak lebih baik daripada mencoba..

Tumbuh, tapi aku semakin lelah..

Sekarang aku mengkhawatirkan jiwaku

Dan aku masih takut menjadi tua.."

#HopeThisHelp


21. take the first street on the left take the next street on the right. go straight on and cross the road.It's on the left


Terjemahannya :
Ambil jalan pertama di sebelah kiri, ambil jalan berikutnya di sebelah kanan. Jalan lurus dan seberang jalan. Itu di sebelah kiri.

22. The llibrary is on …. aMain Street bFirst Street cSecond Street dCentral Street​


Jawaban:

The library is on main street.


23. im growing old by experience termasuk ke dalam main idea atau tidak termasuk?​


Jawaban:

iya

Penjelasan:

jika kalimat nya hanya itu maka itu bisa jadi main idea


24. Leah saw a stranger on the street. The negative form of that sentence is … * A.She was not saw a stranger on the streetB.She was not see a stranger on the streetC.She did not see a stranger on the street.D.She did not saw a stranger on the street.​


Jawaban:

C.She did not see a stranger on the street.


25. The growing seeding of monocotyledon will rely on


Jawaban:

Akar seraput terjadi ketika akar primer membentuk cabang banyak.

Penjelasan:

Maaf kalo salah


26. 40. Where does Tias live? She lives on...a. Sahabat Streetb. Bahagia Streetc. Pahlawan Streetd. Sudirman Street​


b. bahagia streetbintang 5 yaah


27. the books on the street


"Buku itu ada di jalan"buku itu berada di jalan

28. notice on the street


no parking. no entry. turn left. u turn. don't stopdon't parking here
don't throw yout trash anywhere.
pedestrian way.
cycling way.

29. on-Jakarta street-lives-Jojo.The correct arrangement is ....a. Jojo on Jakarta street livesb. Jojo lives on Jakarta streetc. Jakarta street lives on Jojod. Jojo Jakarta lives on street​


Jawaban:

b. jojo lives on jakarta street

Penjelasan:

jadikan jawaban terbaik yah kalo kamu suka =)


30. street children are those ... on/of the street to earn money


street children are those ON the street to earn money.Street children are those ... on/of the street to earn money artinya anak jalanan adalah mereka ... salah satu / satu jalan untuk mendapatkan uang

31. 4. Is-old - he - years - eleven5. My-on - Antasura Street - address - is​


Jawaban:

4.he is eleven years old

5.my address is on Antasura street

Penjelasan:

moga membantu:)

Jawaban:he is eleven years old

My addres is on antasura street


32. on the way to school you help an old women cross the street she says thank to you


ini mksudnya suruh di artikan atau di apakan?

33. Create a dialog basen on the following situation. An old man is going to cross A busy street. Offer him help to cross the street


"excuse me, may I help you?"

34. 1. Dewi does not see the old woman on the street.2.The old woman can cross the street alone.3. Dewi helps the old woman4. Dewi and the old woman cross on the zebra cross.5. Dewi does not like the old woman.(T/F)​


Jawaban:

Maaf ceritanya mana ya?

Sekian fari sayaa:

Daffalghanim


35. Try to give an offer tawaran based on the following situations You see an old man is crossing the street, You say.......​


hi sir, may i help you?

36. Leah saw a stranger on the street. The negative form of that sentence is … *A.She was not saw a stranger on the streetB.She was not see a stranger on the streetC.She did not see a stranger on the street.D.She did not saw a stranger on the street.​


Jawaban:

B

Penjelasan:

kata orang pinggir jalan itu jawabannya


37. on 17 merak street artinya


Di Jalan Merak nomor 17 kayaknya di jalan merak no 17

smg mmbntu

38. 4. on-Pahlawan street-bires-Indah. The correct arrangementis ...a. Indah on Pallaran streetb Indah lrres on PahlaranStreetc. Pahlaran street lives ouIndahd Indah Pallaman lites onsweet​


Jawaban:

4. on-Pahlawan street-lives-

Indah. The correct arrangement

is ...

a. Indah on Pallaran street

b Indah lives on Pahlaran

Street

c. Pahlaran street lives ou

Indah

d Indah Pallaman lites on

sweet​

Penjelasan:

Jawaban dicetak tebal. Kalimat di atas mengikuti bentuk kalimat Simple Present Tense.

Rumus Simple Present Tense:

Kalimat Positive (+)  :

- Verbal     :  Subject + Verb1/Verb1+s/es + Object

- Nominal  :  Subject + Tobe (am, is are) + Object

Kalimat Negatif (-)    :

- Verbal     :  Subject + do/does not +Verb1 + Object

- Nominal  :  Subject + Tobe (am, is are) +NOT + Object

Kalimat Interrogative (?)  :

- Verbal    :  Do/Does + Subject + Verb1 + Object + ?

- Nominal :  Tobe (am, is are) + Subject + Object + ?

Semoga membantu ya.


39. 1. How old is dewil. She is....a BeautifulTen OldC. A studentd. Kind2Where is Dewi's house?a. Newb. Goodc. Very bigd. On lawu st3 Felicia ... is your telephone number?Diandra: It is 081 123 456 789a. Whereb. Whenc. Whatd. WhoOn - Jakarta street-lives - JojoThe coreect arrangement is....a.Jojo on Jakarta street livesc. Jakarta street lives on jojob.Jojo lives on Jakarta streetd. Jojo Jakarta lives on street5. Marta: Do you have a new telephone number?Dina : Yes,...al dob. I amc. You dod. You are​


Jawaban:

B. Ten years oldD. On lawu stC. WhatB. Jojo lives on Jakarta streetA. Yes I do

40. yang benar itu on the street jakarta atau on the street of jakarta? kasih alasannya


Jawaban:

on the street jakarta ❌

on the street of jakarta ✔

Penjelasan:

Of > Preposisi sebagai adjective

Example

She is studying at the University of Indonesian

**✿❀ Semoga Membantu ❀✿**


Video Terkait

Kategori b_inggris