I Know You Don t Like Me You Wanna Fight Me

I Know You Don t Like Me You Wanna Fight Me

arti indonesia dari i know you gonna like it in my city you know you gotta a friend in me you ain't gonna wanna leave

Daftar Isi

1. arti indonesia dari i know you gonna like it in my city you know you gotta a friend in me you ain't gonna wanna leave


aku tau kamu akan menyukainya di kota. kamu tau , kamu adalah teman ku, kau tidak akan pernah meninggalkan ku. kurang lebih maaf bila ada kesalahan. tks

2. I don, t know where the bookstore is could you... me the location, please


tell
.................could you ( tell ) me the location please?

3. Just because it u psets me doesn t mean i don t want to know or that you shouldn t tell me.


Jawaban:

Hanya karena itu membuatku kesal bukan berarti aku tidak ingin tahu atau seharusnya kamu tidak boleh memberitahuku/mengatakan kepadaku.

<=====Kosakata=====>

just: hanya

because: karena

it: itu

upsets: membuat

me: aku

doesn't: bukan

mean: berarti, maksud,

don't: tidak

want: ingin

to know: tahu,(tau)

or: atau

that: itu

or that: itu

you: kamu

shouldn't: seharusnya tidak

tell: mengatakan, memberitahu

me: aku

<=====Kosakata=====>

semoga membantu


4. I don like you artinya..​


aku ga suka sama kamu:(

I dont like you

Artinya = Aku tidak menyukai mu

Hope That Helps


5. i don t care and i don t like


Saya tidak peduli dan saya tidak suka

6. 1.I enjoy.... (be) alone 2.would you like... (come ) to a party3.do you like... (drive)?4i don,t know seanu but i,d like ...(meet) him.


1.To be
2.To Come
3.To drive
4.To meet1. To be or being
2. To come
3. Driving
4. To meet

7. i wanna if you know how life in Tokyo​


sorry what to do whit this answer

Penjelasan:

i'm sorry


8. udin,do you think edo is angry with me? a yes,sir b.guys,I thin udin like this notebook c.I don' t think so,look he ' s smiling d.thank you udin​


C. I don't think so, look he's smiling

Jawaban:

c. i don't think so, look he's smiling

Penjelasan:

a itu untuk ke guru karena ada sir

b untuk menyatakan bahwa si udin suka buku

d untuk berterimakasi

sedangkan dia tanya apakah edo marah kepada nya :>

jadikan jawabn terbaik


9. tolong membuat paraphrase dari lagu;You Make Me - Denise KimYou're the type when seasons changeTo say you love transitionI'm the type to never stay so I don't see the differenceBut youGot me st-st-stumblingI don't wanna sleepWhen I look into your ocean eyesI wanna dive in deepYou make meWanna tear my heart in halfTo give you part of meYou make meWanna change my own mindCause with you I believeYou make meTake a breath I'm overwhelmedThere's no explanationWhen anxiety attacks again and I'm lost in complicationsAnd I'mTripping st-st-stumblingFalling to the floorBut then youTake my sh-sh-shaking handNever wanted something moreYou make meWanna tear my heart in halfTo give you part of meYou make meWanna change my own mindCause with you I believeYou make meTruly, madly, deeply you're all I needWhen the night falls darling listen closeCan you hear the stars all sing(Ooh ooh)How they sing for you(Ooh ooh)Oh they sing for youYou make meYou make me(Ah ah ah ah)(Ah ah ah ah)(Ah ah ah ah)You make meTERIMA KASIH​


You Make Me - Denise Kim Paraphrase:

You're the kind of person who embraces change when seasons shift

Saying you love the process of transition

I, on the other hand, never stay long enough to notice the difference

But you

Cause me to stumble and lose my balance

I don't want to sleep

When I gaze into your captivating ocean-like eyes

I desire to dive in deeply

You inspire me

To break my heart into two

So I can offer you a piece of it

You make me

Want to change my own perspective

Because with you, I have faith and trust

You make me

Take a breath, feeling overwhelmed

Without any logical explanation

When anxiety overwhelms me once again, and I'm tangled in complexities

And I'm

Tripping and struggling

Falling down to the floor

But then you

Take my trembling hand

I've never wanted anything more

You make me

Want to tear my heart in two

So I can give you a part of myself

You make me

Want to reconsider my own thoughts

Because with you, I have faith and trust

You make me

Truly, deeply, and intensely, you are all I need

When night descends, my darling, listen closely

Can you hear the stars harmoniously singing?

(Ooh ooh)

They sing for you

(Ooh ooh)

Oh, they sing for you

You make me

You make me

(Ah ah ah ah)

(Ah ah ah ah)

(Ah ah ah ah)

You make me

THANK YOU


10. look at the example!A. do you like meat? B. not, I don`tA. what do you like? B. I like sausagetolong dijawab sesuai example​


JAWABAN::::::::::::::::::::::

(1)

A: do you like white yams?

B: no, i don't

A: do you like purple yams?

B: yes, i do

(2)

A: do you like ice cream?

B: yes, i do

A: do you like orange juice?

B: no, i don't

NOTES**

menggunakan tenses present simple

SEMOGA MEMBANTU-!


11. i really wanna talk to you, but i feel like im disturbing you :((((​


No one is disturbed because of you, unless you disturb him:3


12. ......?????????????? Don’t you wanna help me?


1.anggota komite memiliki perselisihan di antara mereka sendiri ......(3) perselisihan1. 3 {disagreement}
2. 1 {goods}
3. 2 {only}
4. 4 {apparent}
5. 1 {still}

menurut aku hehe
btw yang benar “do you wanna help me” ya kak hehehe

13. Now tell me would you really ride for me?Baby tell me would you die for me?Would you spend your whole life with me?Would you be there to always hold me down?Tell me would you really cry for me?Baby don't lie to meIf I didn't have anythingI wanna know would you stick around?If I got locked awayAnd we lost it all todayTell me…ARTIKAN YA​


Jawaban:

Sekarang juga

Jika aku menilai seumur hidup, kawan, maukah kau tetap di sisiku?

Atau apakah Anda akan mengucapkan selamat tinggal?

Bisakah Anda memberi tahu saya sekarang?

Jika aku tidak bisa membelikanmu barang-barang mewah dalam hidup

Shawty, apakah itu akan baik-baik saja?

Ayo tunjukkan pada saya bahwa Anda tahu

Jawaban:

Sekarang katakanlah padaku apakah kamu akan berkendara denganku ?

bebeb katakanlah padaku apakah kau rela mati untukku ?

apakah kamu menghabiskan seluruh hidupmu dengaku ?

apakah kamu akan ada disana untuk selalu menggenggamku ?

katakan padaku apakah kau akan menangis untukku ?

bebeb jangan boong padaku

jika aku tidak punya apapun

aku ingin tahu apakah kamu tetap berada disisiku ?

jika aku terkunci

dan jika kita kehilangan semuanya

katakan padaku....

ARTIKAN YA


14. 1. Ryan : Why don‟t you wear a sweater? It‟s very cold tonight. Shifa : Oh, I forgot to bring my sweater. I didn‟t really expect it could be like this. Ryan : ... I have another one in my suitcase. A. Shall I lend you mine? B. Will you buy the new one? C. Would you lend me your coat? D. Would you like me to borrow others?


Jawaban:

A. Shall i lend you mine?

Penjelasan:

Ryan punya satu sweater lagi di suitcase, jadi dia bisa kasih sweater ke Shofia.

A. Shall I lend you mine?


15. permutasi kata IwannaTopushrankdoyouwanttoplaywithme​


- I

p = 1susunan✔️

•••

- Wanna

Banyak unsur = 5

Unsur ganda = 2(n), 2(a)

p = 5! ÷ 2!.2!

p = 120 ÷ 4

p = 30susunan✔️

•••

- To

p = 2!

p = 2susunan✔️

•••

- push

p = 4!

p = 24susunan✔️

•••

- rank

p = 4!

p = 24susunan✔️

•••

- do

p = 2!

p = 2susunan✔️

•••

- you

p = 3!

p = 6susunan✔️

•••

- want

p = 4!

p = 24susunan✔️

- to

p = 2!

p = 2susunan✔️

•••

- play

p = 4!

p = 24susunan✔️

•••

- with

p = 4!

p = 24susunan✔️

•••

- me

p = 2!

p = 2susunan✔️

Penjelasan dengan langkah-langkah:

I

Total huruf = 1

Unsur ganda = -

1!

= 1 susunan

wanna

W = 1

A = 2

N = 2

Total huruf = 5

Unsur ganda = 2!.2!

5!/2!.2!

= 120/4

= 30 susunan

To

T = 1

O = 1

Total huruf = 2

Unsur ganda = -

2!

= 2 susunan

push

P = 1

U = 1

S = 1

H = 1

Total huruf = 4

Unsur ganda = -

4!

= 24 susunan

rank

Totol huruf = 4

Unsur ganda = -

4!

= 24 susunan

do

Total huruf = 2

Unsur ganda = -

2!

= 2 susunan

you

Total huruf = 3

Unsur ganda = -

3!

= 6 susunan

want

Total huruf = 4

Unsur ganda = -

4!

= 24 susunan

to

Total huruf = 2

Unsur ganda = -

2!

= 2 susunan

play

Total huruf = 4

Unsur ganda = -

4!

= 24 susunan

with

Total huruf = 4

Unsur ganda = -

4!

= 24 susunan

me

Total huruf = 2

Unsur ganda = -

2!

= 2 susunan

16. A : ..... B. : yes, I am fond of it. a. do you Like Reading b. are you fond of Reading va legend? c. do you know about? d. I don ' t like the story​


Jawaban:

B.ARE YOU FOND OF READING VA LEGEND??

Penjelasan:

Maaf Kalo Salah yah


17. Don T you like it i think it s really nice​


Jawaban:

Apakah kamu tidak menyukainya, menurutku itu sangat bagus itu artinya

maaf kalo keliru


18. do you wanna prank me?terjemah ke bahasa indonesia ​


Jawaban:

apakah kamu ingin mengerjaiku?

Penjelasan:

Semoga membantu.


19. step by step for the best don t care what you talk about me


Langkah demi langkah untuk menjadi yang terbaik, tidak peduli apa yang dikatakan kepada saya

20. who do you love now i wanna know the truth?​


who I love now still love someone else :)

Jawaban: I love someone who is very special to me. Is this problem included in the lesson

Penjelasan:


21. Dedi : I don,t know the meaning of "Inhabit."Dodi : You .....open your dictionary.​


Jawaban:

jawabannya adalah should


22. Yeah, oh yeah Alright, oh, oh, oh It's amazing how you knock me off my feet, hm Every time you come around me I get weak, oh yeah Nobody ever made me feel this way, oh You kiss my lips and then you take my breath away So I want to know I want to know what turns you on I'd like to know (So I can be all that and more) I'd like to know (I'd like to know what makes you cry) So I can be the one who always makes you smile Girl he never understood what you were worth, hm no And he never took the time to make it work (You deserve more loving, girl) Baby I'm the kind of man who shows concern, yes I do, oh Anyway that I can please you let me learn So I wanna know I wanna know what turns you on I wanna know (So I can be all that and more) I'd like to (I'd like to know what makes you cry) So (So I can be the one who always makes you smile) Make you smile babe Tell me what I gotta do to please you Baby anything you say I'll do 'Cause I only want to make you happy From the bottom of my heart, it's true Tell me what I gotta do to please you Baby anything you say I'll do 'Cause I only want to make you happy From the bottom of my heart, it's true I wish that I could take a journey through your mind, alright And find emotions that you always try to hide babe, oh I do believe that there's a love you want to share, oh, oh I'll take good care of you lady, have no fear, oh So I wanna know I wanna know what turns you on I wanna know (So I can be all that and more) And I'd like to (I'd like to know what makes you cry) So I can be the one who always makes you smile Uh tell me, tell me, tell me what I gotta do to please you Baby anything you say I'll do 'Cause I only want to make you happy From the bottom of my heart, it's true Tell me what I gotta do to please you Baby anything you say I'll do 'Cause I only want to make you happy From the bottom of my heart, it's true I wanna know what turns you on I'd like to know, I'd like to know (So I can be all that and more) (I wanna know) I'd like to know what makes you cry (So) So I can be the one who always makes you smile I'd like to know, I wanna know I wanna know what turns you on Tell me girl makna dari lagu ini yang sebenarnya itu apa ya


----Jawaban----
Itu ceritanya ada seorang pria yang menyukai seorang wanita. Tapi, ada pria lain yang sudah menjadi pacar wanita tsb. dan pacarnya wanita itu tidak memperlakukan wanita itu dengan benar. dan pria yang menyukai wanita itu bilang bahwa wanita itu pantas diperlakukan lebih baik. dan ia menayai wanita tersebut apa sesuatu yang buat ia bahagia.

Maknanya adalah jika pacar anda tidak memperlakukan anda dengan baik, maka tinggal dia dan pergi bersama orang yang dapat membuat anda lebih bahagia.

SEMOGA BERMANFAAT ^_^
jadikan jawaban terbaik yahh ^_^Tentang pria yang menyukai wanita, namun wanita itu sedang terikat dgn org lain, lalu pria ini berusaha membuktikan bahwa wanita ini lebih pantas bersamanya, karna ia bisa membuatnya bahagia, lebih dari (yg pria itu) lakukan

23. endi kayu :excuse me,adi! do you know Rika`s houseBudi: i`am ........ I don`tbantu jwab​


jawaban :
I’am (sorry). I don’t know

penjelasan :
Maaf, saya tidak tahu

24. Apa artinya i don t know?​


Jawaban:

Artinya = Aku tidak tahu

Penjelasan:

#ghibranirham26

Jawaban:

saya tidak tahu?

Penjelasan:

SEMOGA MEMBANTU


25. QuizIsilah titik² sesuai lirik!So baby ...................... wanna ..................I'm your ............... you could ............... me .............Like a ................ I can ........ your love .............Baby be my .................​


Jawaban:

So baby (Tell Me Where You) wanna (Take it.)

I'm your (Figure) you could (Paint) me (Naked.)

Like a (Picture) I can (See) our love (Running wild.)

Baby be my (Weekend.)

Penjelasan:

✒Yang ditebali & di dalam tanda kurung adalah kata yang harus diisi.

✒Ralat, seharusnya Your itu Our..

✅No copas

✅No lihat lirik


26. Bahasa indonesia nya for what you wanna do me


Jawaban:

"what you wanna do to me"

Penjelasan:

Apa yang ingin kamu lakukan kepada ku?


27. give me 3 instrument if you just wanna the point i will report you so do it properly​


Yeahhh boi,, instrumen apa? Yang jelas kalau bicara. Dan saya juga tidak mengerti soal darimu, apalagi kata - kata yang kamu berikan. Saya tidak butuh poin


28. i wanna know know know know the answer, help me pleaseee ( > ;_;)>​


Jawaban:

D. 9 Jam

Penjelasan dengan langkah-langkah:

[ ? + ? = 16

= ? + 7

= 9 + 7

= 16 ]

Wayan = 9 × 3 = 27

Made = 7 × 4 = 28

= 27 + 28

= 55


29. Don't be afraid to fight for what you love.. someone please give me motivated like this


jangan takut untuk berjuang untuk apa yg kamu cinta.. seseorang akan memberi motivasi seperti ini

30. i don t care and i don t like


saya tidak peduli dan saya tidak sukasaya tidak perduli dan saya tidak suka

31. manakah yang betul antara don't want to leave you atau don' wanna leave you?


don't want to leave you

don't wanna leave you


maaf kalau salah


32. You Say You Love ..... I Say You ..... We're Not More Than ...... You Not My ..... More Like A ..... I know Sinces You Like ..... Don't Mess It ..... Talking Like ...... You Are Gonna Get Away That ...... When You Say You Love ..... That's Make Me ..... We Go ..... So Don"t Lookin Me With Your ...... You Can Be Reason Not Don't Being ......I Told You .......... Thousand Times


You say you love me, I say you crazy
We're nothing more than friends
You're not my lover, more like a brother
I known you since we were like ten, yeah

Don't mess it up, talking that shit
Only gonna push me away, that's it
When you say you love me, that make me crazy
Here we go again

Don't go look at me with that look in your eye
You really ain't going away without a fight
You can't be reasoned with, I'm done being polite
I've told you one, two, three, four, five, six thousand times


33. oh. I see, you don't wanna play with me because of work?​


Ok, jika iya diartikan...

Di terjemahkan:

Oh, macam itu ya.. Agan gamau maen ama ane gara-gara ada kerjaan?

Sekian, semoga lebih membantu..

Ok i'll translate ( im not copy google )

Oh. saya mengerti, kau tidak mau bermain denganku karena (adanya) pekerjaan


34. Now tell me would you really ride for me?Baby tell me would you die for me?Would you spend your whole life with me?Would you be there to always hold me down?Tell me would you really cry for me?Baby don't lie to meIf I didn't have anythingI wanna know would you stick around?If I got locked awayAnd we lost it all todayTell me…ARTIKAN YA!!! ​


Jawaban:

Sekarang beritahu saya apakah Anda benar-benar akan menungganginya?

Baby katakan padaku, maukah kau mati untukku?

Apakah Anda akan menghabiskan seluruh hidup Anda dengan saya?

Apakah Anda berada di sana untuk selalu menahan saya?

Katakan padaku, apakah kamu benar-benar menangis untukku?

Baby tidak berbohong padaku

Jika saya tidak punya apa-apa

Saya ingin tahu apakah Anda akan bertahan?

Jika saya terkunci

Dan kami kehilangan semuanya hari ini

Katakan padaku…

Penjelasan:

maff kalo salah hehe

tolong jadikan jawaban ter cerdas ahhha yuuu

Penjelasan:

Sekarang katakan pada ku apa kau benar-benar mau berkuda untuk ku?

Sayang katakan kau akan mati untuk ku?

Apakah kamu akan menghabiskan seluruh hidup mu dengan ku?

Apakah kamu akan selalu ada untuk menahan ku?

katakan padaku apa kamu akan menangis untuk ku?

Sayang jangan bohong kepada ku

jika aku tidak punya apa-apa

Aku ingin tau apa kau bisa bertahan?

jika aku terkunci

dan kita kehilangan semuanya hari ini

katakan pada ku...


35. (+) he has a pet(-) (?)(+)(-) they don t eat vegetables(?)(+)(-)(?) are you mad at me?​


Jawaban:

(+) he has a pet

(-) He has not a pet.

(-) He has not a pet.(?) Has he a pet ?

(+) They eat vegetables.

(-) they don't t eat vegetables

(?) Do they eat vegetables?

(+) You are mad at me.

(+) You are mad at me.(-) You are not mad at me.

(?) are you mad at me?

Penjelasan:

semua kalimat diatas menggunakan rumus present tense.

semoga terbantu ya.


36. zoo officer : Excuse me, sir. you can' t feed the birds visitor : oh ,.... I don' t see the sihn​


I'm Sorry Sir./I'm so sorry./I'm Sorry about that.

maaf kalau salah :)

Jawaban:

Sorry

Maaf kalau ada yg salah :) FIGHTING!

Penjelasan:


37. artiin ke dalam bahasa inggris do you wanna help me


artinya:apakah kamu ingin(mau)membantuku

#senang membantu anda :)

38. A. Did you like the movie star wars B. I don t know .l see, never....that movie


Jawaban:

A: "Did you like the Star Wars movie?".

B: "I don't know. I see, never watch that movie".

Penjelasan:

Si A sedang bertanya pendapat pada si B. Dan B menunjukkan reaksi negatif (don't know (tidak tahu). Dan juga film itu termasuk sesuatu yang kita lihat dengan cara menonton-nya.

Maaf kalau salah..

Semoga membantu :)


39. Apa rumus dari past perfect tense yang benar?Help me!I wanna know.​


Jawaban:

Past perfect tense nomina :

Positive : subjek + had + been + pelengkap + ...

Negative : subjek + had not + been + pelengkap + ...

Interrogative : had + subjek + been + pelengkap + ...

Past Perfect Tense verba :

Positive : Subjek + had + verb 3 + objek + ket.waktu

Negative : subjek + had not + been + objek + Ket.waktu

Interrogative : had + subjek + verb 3 + objek + ket.waktu


40. Now I've got to let you goYou'll be better off in someone newI don't wanna be aloneYou know it hurts me toolanjutkan lirik nya ​


Jawaban:

you look so broken when you cry

one more and then I'll say goodbye

sometimes, all i think about is you

late nights in the middle of june


Video Terkait

Kategori b_inggris