What Is A Bombastic Side Eye

What Is A Bombastic Side Eye

What is the iris in a typical human eye

Daftar Isi

1. What is the iris in a typical human eye


human eyes is brown vroh :vthe iris in a typical human eye is black

2. the average length of a side of a 4 side is 12.8cm. what is it's perimeter?


Perimeter ialah ukuran panjang keliling sesuatu objek, kawasan, atau rajah (seperti segi empat sama, segi tiga, bulatan).

kalau tidak salah :v
perimater ialah ukuran panjang keliling suatu objek,kawasan atan rajah

3. Pupil is the dark side circle in the corner of the eye A. true b.false


Jawaban:A.true

Penjelasan:maaf kalo salah

Jawaban:

pupil adalah lingkaran sisi gelap di sudut mata

A. true


4. what side is joe on ? what does he think ?​


Jawaban:

di sisi mana joe berada? apa yang dia pikirkan?

Penjelasan:

maaf kalo salah


5. M_CH_N_C what word is on the side ​


Jawaban:

M_CH_N_C kata apa yang ada disamping:

(MECHANIC)

Jawaban:

M_CH_N_C what word is on the side

Answer:Mechanic

MAAF KALAU SALAH

SEMOGA BERMANFAAT

JADI KAN YANG TERBAIK

6. what part of the body is it?a. it is noseb. it is eyec. it is headd. it is arm​


Jawaban:

D

Penjelasan:

jdkan yg terbaik......


7. What is the matter with Nita nita ... a sore eye


Nita has a sore eye

Nita sakit mata


8. What is the length of the side x?


Jawaban:

√44

Penjelasan dengan langkah-langkah:

x = √(12²-(√8²+6²)²)

x = √(12²-10²)

x = √(144-100)

x = √44

x = 2√11


9. I had a cube and every side it had is 20cm what is the volume of that cube?


Solution :

Cube side => 20 cm

Volume cube : side × side × side

Volume cube : 20 cm × 20 cm × 20 cm

Volume cube : 400 cm² × 20 cm

Volume cube : 8.000 cm³

Conclusion :

Volume of that cube 8.000 cm³


10. What is the side effect of returning the wether to the foothills


Apa itu adalah pengaruh segelas susu dari biri2 yg trdpt di kaki gunung

11. Functions eye for what​


The structures and functions of the eyes are complex. Each eye constantly adjusts the amount of light it lets in, focuses on objects near and far, and produces continuous images that are instantly transmitted to the brain.

Jawaban:

- The structures and functions of the eyes are complex. Each eye constantly adjusts the amount of light it lets in, focuses on objects near and far, and produces continuous images that are instantly transmitted to the brain.

Penjelasan:

Semoga Bermanfaat dan benar ya!!!


12. It is square out side, a circle inside and a triangle when you take it. What is it?


Jawaban:

CAKE

Penjelasan:

Maaf Kalau Salah:)


13. what is the side of square if the pherimeter is 200?


Jawaban:

50

Penjelasan dengan langkah-langkah:

The formula for the perimeter of a square is the sum of 4 sides

So if the perimeter is 200, the side is 50

50 + 50 + 50 + 50 = 200

sorry if wrong


14. C 1. What is the word 'rambut' English? It is ... A. head B. hair C. nose D. eye​


Jawaban:

b. hair

Penjelasan:

head= kepala

nose= hidung

eye=mata


15. Q.) what is the volume of cube wich side is 10.5cm Aditya~​


Jawaban:

penjelasan:

V=s×s×s =10.5×10.5×10.5 =110.25×10.5 = 1.157,625cm^3

So the volume of the cube is: 1.157,625cm^3

V = s³

V = (10,5 × 10,5 × 10,5)

V = (110,25 × 10,5)

V = 1.157,625 cm³


16. The perimeter of a square is 36 m. What is the length of the side of the square​


Answer:

Length of square:

Perimeter = length²

36 = length²

l = √36

l = √6²

l = 6 cm

the length of square is 6cm

[tex]{\color{aqua}{\boxed{\mathfrak{LordKeyarga23}}\:}}[/tex]

Jawab:

a = 9 m

Penjelasan dengan langkah-langkah:

 P = 4 a

36 = 4 a

 a = 36 ÷ 4

    = 9


17. a rectangle of perimeter 120 cm is longer than its wide,what is the length of each side?


perimeter = 120 cm
Length = perimeter/4
            =120 / 4
            = 30 cm
length of each side is 30 cm

18. the area of square is 2√2+3. what is the length of a side of the square​


Penjelasan dengan langkah-langkah:

Known : area of square = 2✓2 + 3 = 2√5 or 5.9

Asked? ; length of the square..

formula :

lengt of side = √area of square

[tex]length of \: side \: = \sqrt{area} \\ = \sqrt{5.9} \\ = 2.5[/tex]

Thankyou..

I am from Indonesia

@alvitodinovaa

@meps.official (learning account)


19. What is your opinion about teebagers in indonesia from positive side and negative side


I think in positive side, many Indonesian teenagers who boast State
with a variety of their achievements up to foreign countries such as academic and non academic achievement.
In the negative side, many teens are still bad behavior due to free intercommunication.





20. 1. What is the side of the text​


Jawaban:

I don't know

Penjelasan:

sorry I don't know leaggue English


21. b.anas6. Rossa : What is it?Lukas : It is Mr. Hasan's ....a. tongueb. handc. headd. eye​


6. Rossa : What is it?

Lukas : It is Mr. Hasan's head? because there's No picture so im just guessing..

a. tongue

b. hand

c. head

d. eye​


22. what is X the length of the square's side?​


Jawaban:

katakan peta katakan peta


23. what is the total1. How munch are french toast and a side of fruit?​


Jawaban:

1. Berapa harga french toast dan buah-buahan?

Penjelasan:

semoga membantu


24. What is the length of the side labeled y cm?


Y = 15/9 × 12

= 180/9

= 20

(15/9 adalah perbandingan sisi segitiga besar dengan segitiga kecil)

Jawab:

20

Penjelasan dengan langkah-langkah


25. What is the matter with Nita nita ... a sore eye​


Jawaban:

has

=what is the matter with nita,nita has a sore eye

maaf kalo salah


26. what is the area of a square with side of 11 cm​


Jawaban:

121 square centimeters

Penjelasan dengan langkah-langkah:

square area = side^2

= 11^2

= 121 cm^2


27. If a square has 84cm as it's perimeter what is the side of the square and what is the area of that square


4s=84cm
side=84/4=21 cm
area=s x s =21 x 21 =441 cm2

28. what is the function of the side pockets in the bag ?​


Jawaban: FOR WATER BOTTLE

Penjelasan: SO IF YOU USE YOUR BAG THERES A SIDE THAT YOU PUT WATER BOTTLE OKAY


29. what is positive side and negative side of Ahok?


the positive side of ahok is he is brave and unyielding in developing this country and the negative side of ahok is that he can not control the emotions. sorry kalo salah atau sedikit menyinggungThe positive side of Ahok is that he works hard for his country and he always gets his jobs done, the negative side of Ahok is that sometimes he can't control the words that came out from his mouth so sometimes he can hurt people's feelings with his words even though he doesn't mean it.


Saya dukung Ahok!^^

30. what is the side effect of drinking vodka?


Jawaban:

Penyakit Diabetes.

Hipertensi.

Kanker Payudara.

Penyakit Musiman.

Gangguan Pencernaan.

Kanker Serviks.

Batuk & Penyakit Pernapasan.

Stroke.

Dalam bahasa inggris:

Diabetes.

Hypertension.

Breast cancer.

Seasonal Diseases.

Indigestion.

Cervical cancer.

Cough & Respiratory Disease.

Stroke.

Penjelasan:

sorry if wrong :)


31. What is on the left side of the writer's bed?


Jawaban:

There's no text, I'm confused

Penjelasan:

Above is not the answer


32. "I got the eyes of the tiger,a fighter"what is"the eye of the tiger"mean?​


Jawaban:

Saat kamu membilang "eye of tiger" kamu mengatakan seseorang sedang fokus,percaya diri.


33. What is something that runs along the side of a country road?


apa sesuatu yang membentang di sepanjang sisi jalan negara?





(trotoar?)


34. Endah's hobby is making his various kinds of side dish. What is her hobby?​


Her hobby is cooking

Because endah likes to making various kind od side dish

Jawaban:

Cooking

Penjelasan:

Semoga Membantu

35. if the area of a square is 64cm2 what is the length of side​ pls answer now​


Jawaban:

8 cm

Penjelasan dengan langkah-langkah:

How to find the side if only know of the area :

Side =

[tex] \sqrt{area} \: \\ side = \sqrt{64} \\ side = 8cm[/tex]

==================

MateriPersegiBangun datar

#KucingOren

Jawaban:

L = S×S

S= akar dari 64

S= 8

Semoga membantu maaf kalo salah


36. 16. What does the caution mean? A. We need to buy eye protection equipment B. It is very easy to find eye protection equipment C. Some students are using eye protection equipment D. It is very important to wear eye protection Equipment


Jawaban:

D. It's very important to wear eye protection equipment

Penjelasan:

Karena itu menjelaskan Caution yang berarti bahaya / awas .

Maaf kalau salah

37. 21. What is the perimeter of a square pool with its side is 5 m?​


Short Answer:

20 m

Explanations:

perimeter = 4 x side length

perimeter = 4 x 5 m

perimeter = 20 m


38. What is the meaning of avoidance of eye contact?​


Jawaban:

Aku tidak bisa lakukan jawaban ini

Penjelasan:

Amin ya rabbal Baraya Sunda kelapa dua puluh tahun beroperasi pada


39. What is the side length of CD ?Do you know the answer is ...


first, find diameter AC by phytagoras theorem: AC = sqrt of (AB^2 + BC^2)
= sqrt (39^2+52^2) =sqrt 4225=65

By the same way find CD
= sqrt of (AC^2-AD^2) = sqrt (65^2-25^2)
= sqrt (4225-625) = sqrt 3600 = 60

40. 5. What does the bag look like?a. It is white with one side pocketb. It is white with two side pocketsC. It is black with one side pocketd. It is black with two side pockets​


Penjelasan:

dikasih foto dong bacaannya,kl gitu aja bisa jd semua jawabnnya bener


Video Terkait

Kategori biologi