The Sun Is Fun The Land Is Dandy

The Sun Is Fun The Land Is Dandy

the sumatra is land is in the

Daftar Isi

1. the sumatra is land is in the


the sumatera is land is in the IndonesiaIndonesia, in the indian ocean.

2. The land mamal is....................................​


Jawaban:

Wolf

giraffe

Deer

Primate

Lion

tiger

pig

Elephant

etc


3. the java sea is in the .......... of java is land


left or right of java island

4. what is the color of the sun​


actually the sun is white. If we look at the sun from the International Space Station (ISS) or the moon, the sun's true color will be visible.

I hope this helps ^_^

5. The sun sets is in the................​


Jawaban:

evening

artinya "sore"

Penjelasan:

semoga membantu


6. The large area of the land is called....


●ENGLISH'S SOLUTION●

The large area of the land is called "continent".The answer is continent

7. It is land transportation.It is carries the patient to the hospital it is an​


Jawaban:

Ambulance

Penjelasan:

thats the definition of it

Jawaban:

ambulance

Penjelasan:

What is an ambulance? Ambulance is a vehicle equipped to provide emergency care to sick or injured people and to get them to hospital. Ambulances can also be used to transport patients between hospitals. There are several types of ambulance, all specially equipped and including: vans (the most common type of ambulance) four-wheel drives.

(Apa itu ambulans? Ambulance adalah kendaraan yang dilengkapi untuk memberikan perawatan darurat kepada orang sakit atau terluka dan membawa mereka ke rumah sakit. Ambulans juga dapat digunakan untuk mengangkut pasien antar rumah sakit. Ada beberapa jenis ambulans, semuanya dilengkapi dan termasuk: van [jenis ambulans paling umum] penggerak empat roda.)


8. the sun shires in the morning. The weather is ......


summer...

sorry if wrong

9. The sun is high in the sky​


Jawaban:

English:

The sun is high in the sky

Bahasa Indonesia:

matahari tinggi di langit

Semoga membantu

SOAL

The sun is high in the sky

Translate/Jawaban

Matahari Tinggi di Langit


10. what is the shape of the sun?answer: It is.............What is the shape of the table?Answer: It is..............​


Jawaban:

Round

Square

Penjelasan:

Semoga membantu yaaaaa dan maaf klo slh


11. The village______is made of land and stones.the landToma​


Penjelasan:

the village here is made of land and stones the land

the village (here)
is made of land and stones.
the land
Toma

12. the equispment in the sun is callod​


peralatan di bawah sinar matahari disebutjawaban = jemuran (clothesline)


13. is the sun a star ............


yes it is / no it is not--•Yes No Question•--
Responsio :
Is the sun a star? (Apakah Matahari sebuah bintang?)
==> Yes, it is (Ya)

----------------------------
Be beautiful on the inside, you will see the universe a beautiful place. -Elia Abu Madi

14. The land is fertile caused by the rain. It is in...


Jawaban:

Tanahnya subur karena hujan. Ada di ....

ini di artikan ke bahasa indonesia.

semoga bermanfaat yaa.


15. is the sun a planet?​


Jawaban:

The sun is a star.Planets are normally things that orbit star.The sun may not have another star that it obviously orbits.

the sun is not planet

Penjelasan:

maaf klo salah


16. It is the biggest animal is is the haucest land animal what animal is it​


Jawaban:

Elephant

Penjelasan:

Elephant is the biggest land animal


17. Arti dari it is called the solar system because everything goes around the sun,the sun is the centre


Itu disebut tata surya karena semuanya pergi mengelilingi matahari , matahari adalah pusatnya


18. what is the color of the sun​


Jawaban:

What is the color of the sun​(apa warna dari matahari)

The color of sun if we looking from earth if it is not yellow, it is orange

Warna dari matahari jika kita melihat dari bumi, kalo nggak kuning, orange juga bisa

semoga membantu


19. the nearest planet from the sun is


The nearest planet from the sun is merkuriusThe meaning ( artinya) : Planet terdekat dari matahari adalah

20. The sun shines brightly,what is the season today?today is


Jawaban dari "The sun shines brightly,what is the season today? today is" adalah...

Jawaban "sunny" (cerah)
Alasan : karena petunjuk nya mengatakan bahwa matahari bersinar cerah. So otomatis cuaca pada hari itu cerah (sunny)

=========================
MAPEL : BAHASA INGGRIS
MATERI : GRAMMAR
KELAS : 7
KODE SOAL : 7.5
KODE KATEGORISASI : 7.5.4

21. THE NEAREST PLANET TO THESUN IS MERCURY AND THEFARTHEST IS ​


Jawaban:

Neptune

Penjelasan:

Planet Neptunus berada di urutan ke-8 dalam sistem tata surya, dan merupakan planet terjauh dari Matahari.

Semoga membantu!

Jawaban:

Neptune

Penjelasan:

The farthest planet from the sun is Neptune, which orbits the Sun at an average distance of 4.498 billion km (2.794 billion miles).


22. Mr.wardiman owns a large area of land. one-quarterof the land is used for duck coops, two-fifthsof the land is used for chickencoops, and the rest of the land is used for cowcoops. if the area of land used for cow coops is 1,330 m2, what is the total of mr. wardiman’s land area? (inm2)


Jawaban:

= 3,800m²

Penjelasan dengan langkah-langkah:

i hope this will help you ^^


23. Where is the land vehicles?


Jawaban:

In soil dh gtu doang wk

Jawaban:

wdym land vihicles

Penjelasan:

its land


24. The sun is showing....beauty


Jawaban:

sinar? shine? maybe..

Jawaban: ITS

Penjelasan:

"The sun is showing ITS beauty"


25. the nearest ........ to the sun is mercury


planet
semoga membantyplanet

Hope the answer help you

26. whats the meanig if when the night is come and the land is dark​


Penjelasan:

arti = jika ketika malam datang dan tanah itu gelap

semoga membantu

apa artinya jika ketika malam tiba dan tanahnya gelap


27. the sun is yellow. ....is very bright


The sun jawabannya yaathe sun is yellow and is very bright

28. 5. The highest land is​


Jawaban:

Everest

Penjelasan:

Reaching 29.029 feet at its summit, Everest is indeed the highest point above global mean sea level—the average level for the ocean surface from which elevations are measured.

Jawaban:

Everest

Penjelasan:

Reaching 29,029 feet at its peak


29. Neptune is the.................. Planet from the sun​


Neptune is the farthest Planet from the sun


30. Arti it is called the solar system because everything goes around the sun. The sun is the centre


INI disebut solar sistem karena semuanya mengelilingi matahari. matahari adalah pusatnyaartinya : ini disebut tatasurya karena semuanya mengelilingi matahari.matahari adalah pusatnya

itu artinya

31. The centre system the is the solar sun of


the sun is the centre of the solar system

32. the big animal on the land is elephant​


Jawaban:

Hewan beaar di darat itu gajah


33. The sun is high in the sky​


Jawaban:underneath

There is something

Penjelasan:

There can't be anything underneath it


34. the farthest planet from the sun is​


Planet terjauh dari matahari berarti ya neptunus


35. The sun gives a lot of light the sun is....... Than the moon


Jawaban:

the sun is brighter than the moon.

maaf klo salah smg membantu


36. it is the heaviest land animals in the zoo the animals in the description is​


Jawaban:

elephant and hippo

Penjelasan:

Jawaban:

elephant

Penjelasan:

Elephants are the largest existing land animals.


37. the closest planet to the sun is ........... ​


jawabannya adalah : Mercury

Jawaban:

planet Merkurius

Penjelasan:

the closest planet to the sun is planet merkurius


38. the sun is Shining artinya​


Jawaban:

artinya matahari bersinar

maaf kalau salah

Jawaban:

mataharinya sangat cerah

Penjelasan:

maaf kalo salah


39. mercury is the ........ planet to the sun​


closest/nearest

Penjelasan:

close bisa berarti dekat sementara akhiran "st" atau "est" bermakan paling seperti closest yang berarti terdekat


40. The-centre-system-the-is-the-solar-sun-of


The sun is the centre of Solar system

the sun is the centre of the solar system


Video Terkait

Kategori b_inggris