Say My Name By Tove Styrke

Say My Name By Tove Styrke

apa perbedaan call my name dan say my name?​

Daftar Isi

1. apa perbedaan call my name dan say my name?​


Jawaban:

Kalau call my name = panggil nama saya

kalau say my name = sebutkan nama saya

maaf kalau salaah

semoga membantu

Penjelasan:

Jawaban:

Seperti halnya 'Memanggil' dengan 'Mengatakan', masing-masing punya fungsi dan tujuannya. Kalau 'memanggil' (nama orang) berarti ingin mendapatkan respon dari orang yang dipanggil, sedangkan 'mengatakan' (nama) berarti sekedar menyebutkan (nama orang) dengan maksud melibatkannya dalam suatu percakapan.

Penjelasan:

Komen kalau ada pertanyaan lain dan jangan lupa buat JAWABAN TERCERDAS kalau dirasa cocok yaa (ʘᴗʘ✿)

Have a beautiful day! (ノ◕ヮ◕)ノ*.✧


2. Say my name say my name! If you love me let me hear you


“Katakan namaku katakan namaku! Jika kau mencintaiku, biarkan aku mendengarmu.”

(๑♡⌓♡๑)


3. What's my name,what's my name say it louder(uma...)


Jawaban:

what is your name?

semoga bermanfaat:)


4. kakak dan abang apa perbedaan my fathers' name dan my father's name


Kalo gasalah yang bawah itu yang bener ya? My father's name = nama ayahku
Maaf kalo salahjawabnya yang bawah yang benar yaitu :
my father's name
yang artinya nama ayahku
kalo yang atas salah soalnya setelah huruf s ada tanda '

5. Febian: What is your name?Abi :.. AbiO My name isO My name wasООO My name wereO My name do​


Jawaban:

my name is abi

Penjelasan:

itu ya kak jawabannya

Jawaban:

My name is

Penjelasan:

karena artinya My name is namaku adalah

jika di gabung kan maka artinya

Febian : Siapa namamu ?

Abi : Namaku adalah Abi

maaf kalo salah


6. My name...(1) chika My....(2) name is chika andini


1. Is
2. Full (mungkin) maaf kalau salah

Jawaban:

my name is Chika

my full name is Chika Andini

semoga membantu kak :D

semangat ya belajarnya !


7. my name is harry. i spell my name...​


Jawaban:

H-A-R-R-Y

maaf kalau salah

Jawaban:

H-A-R-R-Y

Penjelasan:

maaf klo salah


8. I.hello my name is kiera knight?....2.hello my name is toni?.....3.Hello my name is Mr Anduraihman?......4.Hello my name is mrs twi?....5.Hello my name is Andrian?.....​


Jawaban:

1. Hi, nice to meet you Keira knight

2. Hi, nice to meet you Toni

3. Hi, nice to meet you Mr Anduraihman

4. Hi, nice to meet you Mrs Twi

5. Hi, nice to meet you Andrian


9. let me raise a toastto the boy i love moast in the whoole worldpls don't say my namepls don't say my name(ketik nama km)​


Jawaban:

let me raise a toast

to the boy i love moast

in the whoole world

pls don't say my name

pls don't say my name

(@excelviolano05)

let me raise a toast

to the boy i love moast

in the whoole world

pls don't say my name

pls don't say my name

JAEHYUN.


10. Hello,my name is suzan,my brother.... Name is rudi


Jawaban:

The meaning ???

Penjelasan:

???


11. hello my full name ia Dian Chandra Dewi.my first name is:my last name is:my Nick name is:Ratna is my cousin.her mother is my:his father is my:​


Jawaban:

my first name is : Dian

my last name is : Dewi

My nickname is : *ini bisa dian, chandra, atau dewi, sesuai kmu sendiri sering dipanggil apa

Ratna is my cousin

her mother is mt : aunt

his father is my : uncle

thanks, sorry kalo ada salah

Jawaban:

fisrt name is dian

last name is dewi

nick name is "nama panggilan kamu"

her mother is my aunty

his father is my uncle


12. “Don’t call me by my first name!” said Timo. Timo told me .... (A) to don’t call him by his first name (B) to didn’t call him by his first name (C) to not call him by his first name (D) not to call him by his first name (E) not to called him by his first name


jawabannya C. insyaallah...menurut saya D
Semoga membantu dan maaf

13. ini jawabannya my name atau his name plisss​


Jawaban:

what is your name?

B.my name is andre


14. Satria Hi my name is Satria Satria My name is​


Jawaban:

Jika ini adalah pertanyaan yang kamu maksud, maka jawabannya adalah A. Nice to meet you.

Satria : Hi, my name is Satria.

Alisa : Hi, Satria. My name is Alisa.

A. Nice to meet you.

B. How do you do?

C. What is your name?

D. I'm fine. Thank you.


15. my name is john. john is my name. if ur name is my name, what is ur name?


my name is sofiana dwi nur lailiof course "my name" is john
.
.
.
.
JK my real name is aurel, nice to meet you, bi-
i mean beautiful, yeah you are beautiful person

16. A. My nameB. My favorite nameC. My nick nameD. My sibling’s name​


Jawaban:

C. My nick name is Gito

Jawaban:

C. My nickname.

semoga membantu


17. Tolong yak Rad mi TOST way me love Girl mist In whole Wlod Pils Don say my nem Plis Don say my name Mikey tersnsngdgdbnan​


Jawaban:

16. b.nun sukum bertemu huruf ta'

yang dinamakan ikhfa ialah nun sukun bertemu 15 huruf, yaitu:

ت

ث

د

ذ

ر

ز

س

ش

ص

ض

ط

ظ

ف

ق

ك

Jawaban:

16. nun sukun bertemu ta

17.nun sukun bertemu ba

Penjelasan:

semoga bermanfaat


18. 13.hello,my........is Fatimah AzzahraA.full nameB.first nameC.Last name D.nick name14.my.......is Fatimaha.first nameb.full namec.nick named.last name15.my.........is Azzahraha.first nameb.full namec.nick named.last name​


Jawaban:

13. A. full name

14 A.First name

15 D. Last name

Penjelasan:

Sorry if im wrong :'l

Jawaban:

13) A. full name

14) A. first name

15) D. last name


19. my mom's name is anna my dad's name is ronal my sister's name is gwenapa artinya?​


Jawaban:

ibuku namanya Anna, ayahku namanya Ronal, saudara perempuan ku namanya Gwen.

Penjelasan:

#jadikan yang terbaik:v

Jawaban:

nama ibu saya ialah anna,nama ayah saya ronal,nama kakak saya ialah gwen..


20. - 3. Thave one brother and one sister. My brother's name is Toni and my sister's name is Sinta. Arrange this words into good sentence .... My - brother's - ? - is - Who - name A. Who is my brother's name? B. Brother's who is my name? C. Name brother's who is name? D. My brother's who is my name ?​


Jawaban:

a. Who is my brother's name?

Penjelasan:

maaf kl salah


21. Santi : Susi Hello : Hi Santi: My name is Susi a. My name are b. My name was Jawab: Santi What's Susi. Nice to meet you C. My name is d. My name were . your name a​


Jawaban:

senang bertemu denganmu

Penjelasan:

nice to meet you


22. 1.complete the dialog by using the introducing expressions! A. I.....................................my name is andy, and you. susan: my name is susan​


Jawaban:

i would like to introduce my self.

my name is andy and you?

Susan: my name is Susan

Penjelasan:

kalimat diatas adalah bagian awal perkenalan diri.

maka kita bisa mengisi bagian yang rumpang dengan i would like to introduce my self ataupun i Will to introduce my self


23. 26 My name is Cathy. This is my family: my father, my mother, my brother, my sister, and me. My father's name is David. My mother's name is Jane. My brother's name is Philip. His....(a)...is Phil. And my ...(b)... name is Janet. Her nickname is Janet. Her nick name is jan.


(A). his nickname is Phil. (B). my sister name is Janet.a. his nickname is phil
b. my sister's name is janet

24. say this to your friends my name is​


Jawaban:

my name ia sky black yous hehe thats a wierd name


25. What id your name?? My name:


Penjelasan:

prasanthndh2075

semoga membantu yaaaaaah

Jawaban:

my name : is Novia Aulia


26. Introducing Self By Desi oktavianoMy name is AdyaMy Full name is Adya Tansya Ananda RisyMy nick name is Sasya. His lam Adya Hello, my nameAdya Good morning. My name is AdyaMay I introduce myself? My name is Adyabet me Introduce myself. My name is Adya. First of all. Watlike to introduce my self. My name is AdyaHow doyoudo? My name is Adya,ResponsesHi I'm Reza. Glad to meet you. Hello, my name is RezaPleased to meet youGood morning. I am Reza How do you do?How do you do? my name is Reza. Nice tomeet youThank you for your AttentionTERJEMAHKAN DALAM BAHASA INDONESIA??​


Jawaban:

Memperkenalkan diri saya dengan Desi Oktaviano

Nama saya Adya

Nama lengkap saya adalah Adya Tansya Ananda Risy

Nama panggilanku adalah Sasya. Ini saya Adya halo namaku adya.

Selamat pagi. Namaku Adya

Bolehkah aku memperkenalkan diriku? namaku Adya izinkan saya memperkenalkan diri. Namaku Adya.

Pertama-tama saya ingin memperkenalkan diri. Namaku Adya.

Apa kabar? namaku Adya.

Tanggapan

Hai aku Reza. Senang bertemu denganmu. Halo, namaku Reza.

Senang bertemu denganmu.

Selamat Pagi. Saya Reza bagaimana kabarmu?

Bagaimana kabarmu? namaku Reza. Senang bertemu denganmu.

Terima kasih untuk perhatiannya.

Maaf kalo salah✌️


27. 2) you give me a book and I say ' thank you' you say 3) You brother lost you he says... 4) you break the glass and you say " sorry" you mother say 5 I say................. When I meet my teacher 6 I say................. When I leave my friends in the school 7 my name is..........8 Im...10 my brother and sisters are


2) welcome
4) no problem
5) good morning, good afternoon, etc
6) good bye
8) a student
9) brotherhood2. your welcome
3.sister sister where are you
4.it is okay but next time do not do it again
5. good morning, hello miss
6.good bye see you next time
7.mariavanessa
8. a good girl
10. a good family that god give to me

28. 2. The name of my favorite food is Jado-gad-पुण्हें3. My mom say that gado-gado isAtogadoल​


Jawaban:

2. Nama makanan favorit saya adalah Jado-gad

-पुण्हें

3. Ibuku bilang gado-gado itu

Ato

gado

Penerjemahnya Itu maksudnya di gimana in?


29. Tolong yak Rad mi TOST way me love Girl mist In whole Wlod Pils Don say my nem Plis Don say my name Mikey tersnsngdgdbnan​


Jawaban:

nun sukun bertemu ba

Penjelasan:

udh gw jawab di pertanyaan sebelumnya

jadikan jawaban terbaik cokk


30. Sara=Haloo my name is ..... what you name?:my name Doniapa yang mereka lakukan?​


Jawaban:

mereka melakukan dialog

Penjelasan:

dialog

Jawaban:

yang meraka lakukan adalah berkenalan

Penjelasan:

semoga bermanfaat


31. My name is cathy. This is my family: my father, my mother, my brother, my sister, and me. My father’s name is david. My mother’s name is jane. My brother’s name is philip. His …(a)… is phil. And my …(b)… name is janet. Her nickname is jan


Jawaban:

a. nickname

b. sister's


32. name siti 7 p.m. what will say?​


Jawaban:

how come that's the name

Penjelasan:

kenapa bisa begitu namanya?


33. SAY THE NAME ! Annyeonghaseo 1. Penjualan satu set meja makan adalah Rp.1.375.000 dengan keuntungan 10%. Pembelian meja makan tersebut adalah? Tolong jawab ya, cuman satu ini ching~ Please janagn lupa jawab ya :* SAY MY NAME ! Annyeong Ching~


137.500 pembeliannya ya.'""":ini ya chingu^^
mian kalo ada yg salah ^^

34. my name is written by me in All my bookschange to active voice​


Jawaban

Passive: My name is written by me in all my books

Active: I write my name in all my books

Penjelasan

Soal terkait active voice (kalimat aktif)

Active voice (kalimat aktif) adalah kalimat di mana subjeknya berperan sebagai pelaku aksi.

Pola Umum Kalimat Aktif:

S + V + O

Contoh:

Passive: Houses are sold by me every yearActive: I sell houses every year

Bisa dilihat pelaku aksi me pada kalimat pasif berubah menjadi I sebagai subjek kalimat aktif dan melakukan aksi sell terhadap objek houses.

Pembahasan Jawaban

Simple Present

Affirmative  

Passive: S + is/am/are + V3 Active: S + V1 + O

My name is written by me in all my books

⤷ I write my name in all my books


35. We will be drilled by our teacher to say thename of days.​


Translate : Kami akan dibor oleh guru kami untuk mengatakan

nama hari

Jawaban:

Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday

Penjelasan:

kita akan dibor oleh guru kita untuk menyebutkan nama hari


36. My name is Cathy. This is my family: my father, my mother, my brother, my sister, and me. My father’sname is David. My mother’s name is Jane. My brother’s name is Philip. His …(a)… is Phil. And my …(b)…name is Janet. Her nickname is Jan.​


Jawaban:

Inggris

Indonesia

My name is Cathy. This is my family: my father, my mother, my brother, my sister, and me. My father’s

name is David. My mother’s name is Jane. My brother’s name is Philip. His …(a)… is Phil. And my …(b)…

name is Janet. Her nickname is Jan.

Nama saya Cathy. Inilah keluarga saya: ayah saya, ibu saya, saudara laki-laki saya, saudara perempuan saya, dan saya. Ayahku

namanya adalah David. Nama ibu saya Jane. Nama saudara laki-laki saya adalah Philip. Dia… (a)… adalah Phil. Dan… (b)… saya

namanya Janet. Nama panggilannya adalah Jan.

Penjelasan:

Maaf kalo cuma bisa ngartiin :'(

Jawaban:

(a) nickname

(b) sister's


37. i say... when i leave my friends in the school=my Name is....i am .... years oldi live with....my brothers and my sisters are....​


Jawaban:

i say that when i leave my friends in the school=

my Name is Zuhry

i am 17 th years old

i live with my family

my brothers and my sisters are Benni and Siska


38. A: what is your name? Answer: my name is ......... B: who is your name? Answer: my name is .........


Jawaban:

A. My Name Is Ayu

B. My Name Is Ayu

Penjelasan:

Artinya:

A. Siapa namamu

Jawab: Nama Saya Adalah

B.Siapa namamu

Jawab: Nama Saya Adalah

Jawaban:

A. My name is Rafa

B.My name is Rafa

penjelasan:

A.siapa namamu?

b.siapa namamu?


39. richard; Hi, what"s your name ? john: hello my name ... john. the dialogue can be complaeted by...


John : Hello my name (is) John

maaf kalau salah

40. 1.What ............your name?My first name.........Jaya. My last name............Wijayanto.​


What (is) your name?

My first name (is)Jaya. My last name (is) Wijayanto.​

Jawaban:

What is your name?

My first name is Jaya. My last name is Wijayanto

Penjelasan:

Is=You, I, We, They

Are=She, he, it


Video Terkait

Kategori b_inggris