analysis on figurative language ini this song lyric do you ever feel like a plastic bag drifting through the wind feel so paper thin like a house of cards
1. analysis on figurative language ini this song lyric do you ever feel like a plastic bag drifting through the wind feel so paper thin like a house of cards
do you ever feel like a plastic bag drifting through the wind
= someone ask you that did you could easily get carried away in any problem or something that you working on
feel so paper thin like a house of cards
= you feel that your feeling (maybe heart) is so fragile that if someone break your heart, you would get down and in deep sorrow
2. Analysis on figurative language on this song lyric( identifikasi majas) do you ever feel like a plastic bag drifting through the wind feel so paper thin like a house of cards
It's a Alegori. Alegory is the main places by other means, through figurative or depictions. Usually by natural means or to make things through nature's character or what is in nature.
for example, the first and second sentence is describe the feeling like tossed just like a plastic bag. the third and fourth describe the feeling of being weak like a thin paper or a house of card which blow away by a single wind.
3. Hendry tied a tube and an empty plastic bag together with a rubber band. He placed the plastic bag into a container of water and marked the water level. Then, he blew air through the tube into the plastic bag. What would he observe? Explain your answer!Boleh dalam bahasa Indonesia :) Tolong jawab cepat ya
Jawaban:
bentuk soal dalam bahasa indonesia
Hendry mengikatkan tabung dan kantong plastik kosong dengan karet gelang. Dia menempatkan kantong plastik ke dalam wadah berisi air dan menandai ketinggian air. Kemudian, dia meniupkan udara melalui tabung ke dalam kantong plastik.
Apa yang akan dia amati? Jelaskan jawabanmu!
Penjelasan dengan langkah-langkah:
yg diamati hendry adalah berapa tingg air jika hendry meniup udara melalui tabung kedalam kantong plastik
semoga membantu
4. 1.where ia the end of plastic trash?2.what ia plastic Made of?3.what kind of health problem caused by plastic?4.why plastic bag always eaten by marine animals5.what we should do to minimalize the effects of plastic bag?
1.we see them floating on the river, being scattered on the ground and sometimes we see some of them on a tip of tree.
2.a plastic an artificial substance that is made of carbon petroleum, natural gas, coal or biological sources.
3.cancer, birth defects, genetic changes, chronic bronchitis and liver dysfunction.
4.plastic bags easily mistaken for foods by marine animals.
5.we should stop using plastic bags.
5. Apa arti what is the white plastic bag for?it is for...dan jawaban nya
Jawaban:
Terjemahan :
Untuk apa kantong plastik putih itu ?
6. create dialogs based on the pictures and the situation. you go to a market to buy tempeh. then,the seller gives you a plastic bag for the tempeh. however, you refuse the plastic bag because you have your own shopping bag. how would the conversation go?
A: Excuse me, I want to buy this tempeh
B: Sure, let me put it inside the plastic bag.
A: Oh, it's okay. I have my own bag
B: Oh, it's fine
A: Here is the money
B: Thank you
7. Why Charged Plastic Bags Policy is not EffectiveCharged plastic bags policy which was implemented in 2016 is not effective to reduce plastic waste because of some reasons. The first reason is that the cost is very cheap which was IDR200. If we compare it to the cost of charged plastic bag in Scotland, the cost of charged plastic there is more expensive than the cost of charged plastic in Indonesia. Besides, the charged plastic bag policy is only implemented in retail markets, such as Indomaret, Alfamart, Giant, Hypermart, and many more.However, the biggest use of plastic bag is in traditional markets. In traditional markets, the use of plastic bag is 70% while in retail markets is only 30%. Next, the plastic bags that retail markets use are degradable plastic bags. Almost all retail markets use degradable plastic bags, and almost all the producers of plastic bag also produce their plastic bags using natural substances. Indomaret, for example, on their website, stated that they use plastic bag made of Oxium which is cheap degradable plastic and can be decomposed in only two years.Thus, the charged plastic bag policy implementation was stop on October 1st, 2016. In my opinion, it is better if the government re-evaluate this policy to become more effective by increasing the charge, implementing not only to retail markets, and implementing policy of using the degradable plastic bag.carilah generic structure nya*thesis*argument*recommendation
Thesis
Charged plastic bags policy which was implemented in 2016 is not effective to reduce plastic waste because of some reasons. The first reason is that the cost is very cheap which was IDR200. If we compare it to the cost of charged plastic bag in Scotland, the cost of charged plastic there is more expensive than the cost of charged plastic in Indonesia. Besides, the charged plastic bag policy is only implemented in retail markets, such as Indomaret, Alfamart, Giant, Hypermart, and many more.
ArgumentHowever, the biggest use of plastic bag is in traditional markets. In traditional markets, the use of plastic bag is 70% while in retail markets is only 30%. Next, the plastic bags that retail markets use are degradable plastic bags. Almost all retail markets use degradable plastic bags, and almost all the producers of plastic bag also produce their plastic bags using natural substances. Indomaret, for example, on their website, stated that they use plastic bag made of Oxium which is cheap degradable plastic and can be decomposed in only two years.
RecommendationThus, the charged plastic bag policy implementation was stop on October 1st, 2016. In my opinion, it is better if the government re-evaluate this policy to become more effective by increasing the charge, implementing not only to retail markets, and implementing policy of using the degradable plastic bag.
PenjelasanThesisPernyataan Tesis adalah suatu ide utama atau topik inti dalam suatu tulisan karya ilmiah atau karangan dan sebagai sebuah tingkat lanjut asas pengembangan dalam suatu tulisan karya ilmiah atau karangan .
ArgumentArgumentasi adalah salah satu jenis pengembangan pernyataan tesis dalam penulisan yang ditulis dengan tujuan untuk meyakinkan atau memperkuat pernyataan tesis.
RecommendationBagian ini mengandung pernyataan simpulan yang menegaskan kembali tesis yang telah dikemukakan di awal teks dan dibuktikan atau diperkuat dengan paragraf argumentasi
8. Tolong di jawab yaah :-) :-) "1. According to Edo, the cotton bag is better than the plastic bag."
it is not because it will get wet if it got rain
9. Why Charged Plastic Bags Policy is not Effectivearged plastic bags policy which was implemented in 2016 is not effective to reduastic waste because of some reasons. The first reason is that the cost is very cheAs IDR200. If we compare it to the cost of charged plastic bag in Scotland, the coarged plastic there is more expensive than the cost of charged plastic in Indonessides, the charged plastic bag policy is only implemented in retail markets, suchdomaret, Alfamart, Giant, Hypermart, and many more.owever, the biggest use of plastic bag is in traditional markets. In traditional marke of plastic bag is 70% while in retail markets is only 30%. Next, the plastic bagsail markets use are degradable plastic bags. Almost all retail markets use degraastic bags, and almost all the producers of plastic bag also produce their plasticing natural substances. Indomaret, for example, on their website, stated that thestic bag made of Oxium which is cheap degradable plastic and can be decomply two years.us, the charged plastic bag policy implementation was stop on October 1". 201inion, it is better if the government re-evaluate this policy to become more effecreasing the charge, implementing not only to retail markets, and implementingng the degradable plastic bag.1. Translate the text above into Bahasa Indonesia.
Jawaban:
Mengapa Kebijakan Kantong Plastik Dikenakan Tidak Efektif
Kebijakan kantong plastik bekas yang diterapkan pada tahun 2016 ternyata tidak efektif untuk dilakukan redu
limbah astic karena beberapa alasan. Alasan pertama adalah karena biayanya sangat mahal
Seperti Rp200.000 Jika kita membandingkannya dengan biaya kantong plastik yang dibebankan di Skotlandia, co
plastik arang di sana lebih mahal daripada harga plastik yang dibebankan di Indonesia
Di sisi lain, kebijakan kantong plastik bermuatan hanya diterapkan di pasar ritel saja
domaret, Alfamart, Giant, Hypermart, dan masih banyak lagi.
Namun, penggunaan kantong plastik terbesar ada di pasar tradisional. Dalam tanda tradisional
e kantong plastik adalah 70% sedangkan di pasar eceran hanya 30%. Selanjutnya, kantong plastik
Semua pasar menggunakan kantong plastik yang dapat terurai. Hampir semua pasar ritel menggunakan degra
kantong astik, dan hampir semua produsen kantong plastik juga memproduksi plastiknya sendiri
ing zat alami. Indomaret, misalnya, dalam situsnya menyebutkan bahwa
Stic bag terbuat dari Oxium yang merupakan plastik degradable yang murah dan dapat terurai
ly dua tahun.
Kami, penerapan kebijakan kantong plastik bermuatan dihentikan pada tanggal 1 Oktober ". 201
Oleh karena itu, sebaiknya pemerintah mengevaluasi kembali kebijakan ini agar lebih efektif
meringankan biaya, menerapkan tidak hanya untuk pasar ritel, dan menerapkan
ng kantong plastik yang bisa terdegradasi.
10. Do you ever feel like a plastic bag drifting through the wind,wanting to start again? do you every feel,feel so paper thin like a house of cards ,one blow from caving in? Do you every feel already buried deep? six feet under Scream ,but no one seems to hear thingDo you know that there 's still achance for you 'cause there's a sparkling ini you? you just Gottardo Ignite the light and let it shine just own the night like the 4th of july
Jawaban:
1. C, 2. B
Penjelasan:
11. Mother needs a plastic bag her groceires in
Jawaban:
supermarket
Penjelasan:
Maaf kalau salah
12. 3. I throw the garbage in thea Tableb. Rubbish binc. Bagd. Plastic bagtolong jawanb pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiia
Jawaban:
B.RUBBISH BIN
throw the garbage in the
a Table
b. Rubbish bin
c. Bag
d. Plastic bag
Penjelasan:
artinya
throw the garbage in the
a Table
b. Rubbish bin
c. Bag
d. Plastic bag
membuang sampah ke dalam
A. meja
b. Tong sampah
c. Tas
d. Kantong plastik
13. The - plastic - bag - in - the - garbage - can - put. tolong diurutkan ya
the plastic bag can put in the garbageCan put the plastic bag in the garbage
maaf kalo salah
14. Active : Pafi puts the marbles in the plastic bag.
Kalimat Aktiv =Pafi mengambil kelereng-kelereng di dalam kantong plastik.
#Semoga Benar Dan Menjadi Jawaban Terbaik, Jangan Lupa Follow US.
15. Tolong diartikan..... "1. Edo: This is a plastic bag. It is good. But the cotton bag is better. It is more expensive."
Edo : Ini adalah sebuah tas plastik. Ini bagus. Tapi tas katun lebih baik. Tas katun lebih mahal.Edo: ini adalah kantong plastik. ini bagus. tapi tas katun (?) lebih bagus. ini lebih mahal
16. what should you do to the plastic bag
Jawaban:
I should recycle it and reduce the use of it
sorry kalo salah
Jawaban:
1. Recycle it
2. Do not throw them on the river or any public places.
3. Use it as something useful.
4. Make crafts with it.
5. Use it again when shopping.
17. Artikan This is a plastic bag. It is good. But the cotton bag is better. It is more expensive
ini tas plastik.ini bagus.tapi tas kapas itu lebih bagus.itu lebih mahal.
18. The emperor... The sound of wind blowing through the garden
heard
(smoga membantu) :)
19. pass me the ... cups a. plastic big blue b. big blue plastic c. big plastic blue d. blue plastic big e. bag plastic blue
Pass me the big blue plastic cups. (B)
-------------------------------------------------
Berikut ini adalah urutan kata sifat yang benar.
Opinion = -
Size = Big
Age = -
Shape = -
Colour = Blue
Origin = -
Material = Plastic
Qualifier = -
Urutan untuk adjective:1) Opinoin
2) Size
3) Age
4) Colour
5)Nationality
6)Material
7)Noun
Jadi, jawabannya =>
Big blue plastic (b)
==============================
Big => Size => Ukuran
Blue => Colour => Warna
Plastic => Noun => Kata benda
Semoga mmbntu:)
20. what+should+you+to+do+the+plastic+bag
Jawaban:
what should you do to the plastic bag?
21. ana :What do you .... about plastic bag?
Question:
ana :What do you .... about plastic bag?
The Answer:ana :What do you Think / Opinion about plastic bag?
Indonesiaana : Apa yang kamu .... tentang kantong plastik?
Jawabannya:ana : Apa yang kamu Pikirkan / Pendapat tentang kantong plastik?
I hope this helpsSorry If Wrong22. What is the white plastic bag for
Jawaban:
to accommodate goods and carry something
23. We can...the amount of plastic waste by bringing our own shopping bag
Jawaban:
Reduce
Penjelasan:
Reduce = Mengurangi
24. mother needs a plastic bag ____ her groceries in
Jawaban:
jawabannya for her groceries in
25. is a plastic bag translucent or transparent?
Jawaban:
both
Penjelasan:
a white plastic bag is translucent because some light passes through it. It is also opaque because it blocks some of the light. A translucent bag has some opacity unless it is clear, then it is minimally opaque
26. What do you think about Plastic bag usage
Jawaban:
I think, plastic bags are used to carry things.
maaf" aja deh, kalau jawabannya kurang sempurna.
Jawaban:
I think this has an impact on increasing plastic pollution, it is important for us to do something and move towards a business model that does not convert the earth's resources into single-use packaging and into waste.
27. 1)according to Edo,the cotton bag is........................plastic bag2)according to Ani,her bag.................andri's bag
Jawaban:
1)better
2)is similar with
Penjelasan:
maaf kalo salah aku cuman tau segini
28. why must the branch have to wraped in a plastic bag,(science:artificial asexsual reproduction cutting)
mengapa harus cabang harus dibalut dalam kantong plastik, (ilmu buatan cutting reproduksi asexsual)
29. the clothing store has 12 plastic bag clothes, every plastic bag contains 15 pieces of clothing. After one week the remaining 25 pieces of clothing were left. How many pieces of clotihing are sold ?
155
12 x 15 = 180
180 - 25 = 155
30. what is the use of plastic bag
Jawaban:
The use of plastic bag is to save the things inside
31. Which of the following is biodegradable? Plastic bag Glass Battery Banana
Jawaban:
Kitchen waste is a biodegradable waste as it can easily be decomposed by microorganisms. Such as peels of vegetables and fruits are biodegradable. Whereas Aluminium Cans, Plastic, and DDT are non- biodegradable wastes as they can be broken down into small pieces by living organisms.
Penjelasan:
maaf kalau salah
32. it is beginning of autumn, i can see through the window that it...... (rain) the wind
Jawaban : rains
semoga membantu
33. Here are the non organic trash except.....A. Can, Plastic bag, plastic cup, plastoc glassB. Plastic bottle, can, Plastic cup, Plastic bagC. Can,Apple,Plastic cup, leafD. Plastic bag, can, plastic glassPelajaran : Bahasa InggrisKelas : VICatatan : Tolong usahain jawab dengan benar ya,trimakasih
Here are the non organic trash except...
C. Can,Apple,Plastic,Cup,Leaf
Artinya :
Berikut ini adalah sampah Non-Organik kecuali...
C.Kaleng, Apel, Gelas plastik, daun
^_^
34. The seal had a plastic bag in ____ stomach. * It its it's -
Jawaban:
its
Penjelasan:
karena its menunjukkan kepunyaan, sedangkan it berguna untuk menunjuk, dan it's adalah singkatan dari it is
35. halfway through the journey,a strong wind _ _ _ _ and the big,strong waves tossed their boat about they were very frightened.
Jawaban:
Come / Came
artinya datang
36. What’s kind of plastic that require greater processing to be recycled? a. bottle plastic b. bag plastic c. plastic polymer d. plastic
Jawaban: c
Jawabanyang sesuai adalah plastic polymer. Lihat kalimat ke- 2 pada teks diatas.
Jawaban:
d. plastic
Penjelasan:
because plastic requires a longer process to be recycled
37. The following text is for questions number 1 to 5.Why Charged Plastic Bags Policy is Not EffectiveCharged plastic bags policy which was implemented in 2016 is not effective to reduce plastic waste because of some reasons.The first reason is that the cost is very cheap which was IDR200. If we compare it to the cost of charged plastic bag in Scotland, the cost of charged plastic there is more expensive than the cost of charged plastic in Indonesia. Besides, the charged plastic bag policy is only implemented in retail markets, such as Indomaret, Alfamart, Giant, Hypermart, and many more.However, the biggest use of plastic bag is in traditional markets. In traditional markets, the use of plastic bag is 70% while in retail markets is only 30%. Next, the plastic bags that retail markets use are degradable plastic bags. Almost all retail markets use degradable plastic bags, and almost all the producers of plastic bag also produce their plastic bags using natural substances. Indomaret, for example, on their website, stated that theyuse plastic bag made of Oxium which is cheap degradable plastic and can be decomposed in only two years. Thus, the charged plastic bag policy implementation was stop on October 1, 2016. In my opinion, it is better if the government reevaluate this policy to become more effective by increasing the charge, implementing not only to retail markets, and implementing policy of using the degradable plastic bag.1.)What is the purpose of the text?2.)How is the cost of charged plastic bag in Indonesia compared to Scotland?3.)Where is the biggest use of plastic bag?4.)"... to become more effective by increasing the charge,... What is the underlined word synonymous with?(effective)5.)"... produce their plastic bags using natural substances." What does the underlined word refer to?(their)tolong bantuin ya
Jawaban:
1. to explain why charged plastic bags policy is not effective yet
2. the cost of charged plastic in scotlandia is more expensive than the cost of charged plastic in Indonesia
3. the biggest use of plastic bag is in traditional markets
4. potent
5. all the producers of plastic bag
CMIIW
38. the clothing store has 12 plastic bag clothes, every plastic bag contains 15 pieces of clothing. After one week the remaining 25 pieces of clothing were left. How many pieces of clotihing are sold ?
Jawaban:
155
Penjelasan dengan langkah-langkah:
The total amount of clothes is 180°. If 25 were left, then the clothes sold are 180-25=155
39. DateTranslatethe lyric Below I fire work by katy PerryDo you ever feel like a plastic bag & Drifting thoughtthe wind wanting to start again Do you ever feel,Feel so paper thin ? like a house of cardsOF cards one bhwFrom caving in. Do you ever feel already burced deep?Six feet under scream but no one seemsto heara thing.
Jawaban:
The answer is:
Apakah Anda pernah merasa seperti kantong plastik & pemikiran Drifting
angin ingin memulai lagi Apakah Anda pernah merasakan,
Rasanya sangat tipis? seperti rumah kartu
DARI kartu satu bhw
Dari mengalah. Apakah Anda pernah merasa sudah terkubur dalam?
Penjelasan:
Im sorry If ONE OF THEM IS WRONG
Jawaban:
Apakah Anda pernah merasa seperti kantong plastik,
melayang melalui angin
ingin memulai lagi?
Apakah Anda pernah merasa, merasa begitu kertas tipis
seperti rumah kartu,
satu pukulan dari caving in?
Apakah Anda pernah merasa sudah terkubur dalam-dalam?
6 kaki di bawah jeritan tapi sepertinya tidak ada yang mendengarnya
maaf kalo salah
40. What is the white plastic bag for? It is for …
Jawaban:
White plastic sheeting keeps the temperature uniform under the film, which is one of the main objectives when protecting your plants. Our overwintering white greenhouse film also protects the plants from wind damage.
Jawaban:
bring food
Penjelasan:
#jang lupa follow