Daddy Finger Me

Daddy Finger Me

what is Daddy Finger Mommy finger Brother finger sister finger and baby finger in bahasa Indonesia??

Daftar Isi

1. what is Daddy Finger Mommy finger Brother finger sister finger and baby finger in bahasa Indonesia??


Ini lagu kan?
Kalau iya, berarti lagu ini bercerita tentang keluarga jari. Ada 5, yakni ayah, ibu, abang, kakak, dan bayinya. Mungkin daddynya jari telunjuk, mommynya jempol, brothernya jari tengah, sisternya jari manis, dan babynya jari kelingking. Ini lagu anak kayaknya...

Maaf kalau salah dan semoga membantu :Dapa itu jari ayah jari manis ibu jari jari tangan dan jari telunjuk

2. Daddy finger, daddy finger, where are you? Here I am, here I am... How do you do? Daddy finger, daddy finger, what's your name? Thumb I am, thumb I am, call me "thumb" Mommy finger, mommy finger, where are you? Here I am, here I am... How do you do?Mommy finger, mommy finger, what's your name? I am called "index finger", you know me Brother finger, brother finger, where are you? Here I am, here I am How do you do? Brother finger, brother finger, what's your name? Middle finger, middle finger, now you know me... Sister finger, sister finger, where are you?Here I am, here I am... How do you do? Sister finger, sister finger, what's your name? Ring finger, ring finger, I wear the ring... Baby finger, baby finger, where are you? Here I am, here I am... How do you do? Baby finger… What is the title of the children song above? *a. Family Fingerb. My Fingerc. Familyd. Your Finger​


Jawaban:

a. family finger

Jawaban:

a. family finger

Penjelasan:

maaf kalo salah


3. d. Sing the song about family below and answer the questions!Family's FingersDaddy finger, daddy finger, where are you?Here I am, here I am. How do you do?Mommy finger, mommy finger, where are you?Here I am, here I am. How do you do?Brother finger, brother finger, where are you?Here I am, here I am. How do you do?Sister finger, sister finger, where are you?Here I am, here I am. How do you do?Baby finger, baby finger, where are you?Here I am, here I am. How do you do?Questions:1. How ntany fingers are there?What are the fingers?3.What is daddy finger, mommy finger, brother finger, sister finger, and baby finger in bahasa Indonesia?​


Jawaban:

1. There are 5 fingers.

The fingers are daddy finger, mommy finger, sister finger, brother finger, and baby finger.

3. father finger : jari ayah

mommy finger : jari ibu

sister finger : jari saudara perempuan

brother finger : jari saudara laki-laki

baby finger : jari bayi


4. Apa itu Pointing finger ? jelaskan..


Kursor jari tangan. Biasanya hanya ada di laptop atau netbook.pointing finger itu jari sentuh.../ yang ada di laptop
cursornya di gerakin sama itu pointing finger di laptop, netbook, tab, macbook.
kalo pc kan pakenya mouse. 


5. kenapa style daddy selalu banyak view?​


Jawaban:

lah mana saya tau saya kan ikan


6. indra: ‘‘Excuse me Daddy, may I turn on the ..., please? I want to watch a cartoon film.Daddy: ‘‘Yes, of course. Don‘t forget to turn it off after watching it.​


Jawaban:

excuse me daddy, may i turn on the TV please? i want to watch cartoon film

Jawaban:

indra: ‘‘ Permisi, Ayah, bolehkah saya menyalakan ..., tolong? Saya ingin menonton film kartun.

Ayah: ‘‘ Ya, tentu saja. Jangan lupa mematikannya setelah menontonnya.


7. DaddyYou know how much I ... youI need you foreverI 'll stay by your side Daddy oh DaddyI want .....bliss youBut I never stop tryingTo be your number ....You understand meYou teach me how to pray..And you play the .....I love to playI have no fear here when you are nearYou guide me through the dark is nightI love you DaddyYou are my ....(and you always in my dream)I love you daddy oh daddyYou are my ......DaddyYou know how much I love youI want you to help mePlease ......me the wayDaddy oh DaddySometimes I might do wrongBut I ....stop tryingTo be your number oneI wanna show youI'll be as ...... as youWhen I grow up I still look up to youSo have no fear here I believe hereI will be my daddy's......[Repeat x2]I love you DaddyYou are my hero (and you always in my dream)I love you daddy oh daddyYou are my superstarThe one in a million and a million in oneForever I want to be by your sideYou're in a millionShow me the ....Guide me through my night #lengkapi lagu lagu ini pleaseee :)​


Jawaban:

Daddy

You know how much I love you

I need you forever

I ‘ll stay by your side

Daddy oh Daddy

I want always bliss you

But I never stop trying

to be your number one You understand me….

You teach me how to pray..

And you play the game I love to play

I have no fear here when you are near

You guide me through the dark is night I love you Daddy…

You are my hero (and you always in my dream)

I love you daddy oh daddy

You are my superstar Daddy

You know how much I love you

I want you to help me

Please show me the way

Daddy oh Daddy

Sometimes I might do wrong

But I never stop trying

To be your number one I wanna show you

I’ll be as strong as you

When I grow up I still look up to you

So have no fear here I believe here

I will be my daddy’s boy I love you Daddy

You are my hero (and you always in my dream)

I love you daddy oh daddy

You are my superstar

2x The one in a million and a million in one

Forever I want to be by your side

You’re in a million

Show me the way

Guide me through my night


8. 1. Daddy Daddy, you know how much I love you I need you forever, I'll stay by your side Daddy, oh daddy I won't always please you But I'll never stop trying To be your number one You understand me You teach me how to pray And you play the games I love to play I have no fear, when you are near You guide me through the darkest Night Chorus: I love you daddy, you are my hero And you're always in my dreams I love you daddy, oh daddy You are my superstar From the text above we can conclude that


Jawaban:

that there is a child who loves his father very much and he will give the best for him. to him father was his hero.

terimakasih smg membantu

maaf klo slah


9. (let me run and chase my dreams daddy please don't break my legs)jika ditulis dalam bahasa Indonesia adalah...​


Jawaban:

"Biarkan saya berlari dan mengejar mimpiku ayah, tolong jangan patahkan kakiku"

Penjelasan:

Semoga membantu ^_^

Jawaban:

"Biarkan saya berlari dan mengejar mimpiku ayah, tolong jangan patahkan kakiku"

Penjelasan:

Semoga Terbantu:V


10. The following lyrics are for questions no. 17 to 20DaddyDaddy, you know how much I love youI need you forever, I'll star by your sideDaddy, oh daddyI won't always please youBut I'll never stop tryingTo be your number oneYou understand meYou teach me how to prayAnd you play the games I love to playI have no fear, when you are nearYou guide me through the darkest nightI love you daddy, you are my heroAnd you're always in my dreamsI love you daddy, oh daddyYou are my superstar17. According to the song, daddy isA. the singer's uncleB. the singer's friendC. the singer's fatherD. the singer's playmate ditetjemahkan​


Jawaban:

C. The singer's father

Sorry klo salah


11. My Daddy will ..... me tomorrow morninga. called b. callsc. calld. calling​


Jawaban:

Penjelasan dengan langkah langkah:

My Daddy will ..... me tomorrow morning

a. called

b. calls

c. call

d. calling

Artinya ⬆

Ayahku akan ..... aku besok pagi

C) Call

Call Artinya panggil


12. The following lyrics are for questions no. 17 to 20.DaddyDaddy, you know how much I love youI need you forever, I'll stay by your sideDaddy, oh daddyI won't always please youBut I'll never stop tryingTo be your number oneYou understand meYou teach me how to prayAnd you play the games I love to playI lave no fear, when you are nearYou guide me through the darkest nightI love you daddy, you are my heroAnd you're always in my dreamsI love you daddy', oh daddyYou are my superstarAccording to the song, daddy isA. the singer's uncleB. the singer's friendC, the singer's fatherD. the singer's playmatethe singer think about daddy?terjemahkan​


Jawaban:

C. the singer's Father

Penjelasan:

Because daddy is the other Call name of father


13. apa itu finger painting


lukisan tangan. maaaf kalo salah

14. don't ask me, asked my fingerini grammar nya udah betul belum si​


Jawaban:

salah

Penjelasan:

asked itu kata kerja ke2 yang dipakai untuk past tense atau kejadian di masa lalu


15. daddy text me. Told ya that has a band, Catahoula ​


Jawaban:

ayah sms saya. Bilang ya yang punya band, Catahoula


16. unsur intrinsik novel ME VS DADDY oleh SAYFULLAN​


Penjelasan:

karena saya ada cari kelompok


17. bola diletakan pada jari telunjuk,jari tengah dan jari manis di sangga dengan jari kelingking dan ibu jari merupakan cara memegang bola ... A four finger grip B two finger grip C three finger grip D one finger grip E five finger grip


jawabannya yg E
#maafyaakalausalaha. maaf kalau salah four fingger grip itu sih yang perna aku dengar

18. 1. Apa makna lagu my daddy told me-gen halilintar? 2. Nilai moral apa yang terdapat dalam lagu tersebut


Identify Song

Biasanya dalam sebuah lagu, kita menemui banyak sekali makna yang terdapat dalam lagu tersebut. Maknanya bisa dalam bentuk tersurat maupun tersirat. Biasanya lagu tersebut dibuat oleh pengarang lagu berdasarkan dari cerita seseorang atau pengalamannya sendiri. Sang pengarang lagu ingin menyampaikan nilai-nilai yang dapat diambil dari lagu tersebut.

Pembahasan

Terjemahan dari lagu my daddy told me - Gen Halilintar

My daddy told me

When someone success

Ketika seseorang sukses

Don’t be jealous

Jangan cemburu

Just be patient

Bersabarlah

You will take your turn

Kamu akan mendapat giliranmu

’cause everybody has their own talent

Karena setiap orang memiliki bakat masing-masing

Be nice to everybody

Berbuat baiklah kepada semua orang

Because of God

Semata-mata karena Tuhan

Keep your heart down to earth

Tetaplah rendah hati

Because of God

Semata-mata karena Tuhan

Be grateful what you have

Bersyukurlah dengan apa yang kau punya

Be confident ’cause the almighty with you

Percaya dirilah karena yang Maha Kuasa selalu bersamamu

Put other’s happiness first

Dahulukan kebahagiaan orang lain terlebih dahulu

Cause it will make you happier

Karena itu akan membuatmu lebih bahagia

My daddy told me

Ayah saya mengatakan kepadaku

Forget nice things you done

Lupakan hal-hal baik yang telah kau perbuat

Mind bad things you done

Ingatlah hal-hal buruk yang telah kau perbuat

Always remember nice things people done

Selalu ingat hal-hal baik yang telah dilakukan oleh orang lain

Forget bad things people done

Lupakan hal hal buruk yang telah orang lain perbuat

Be nice to everybody

Berbuat baiklah kepada semua orang

Even though they don’t

Meskipun mereka tidak melakukan -hal baik- itu.

Keep your heart down to earth

Tetaplah rendah hati

Even though they don’t

Meskipun mereka tidak melakukan -hal baik- itu.

Be grateful what you have

Bersyukurlah dengan apa yang kau punya

Be confident ’cause the almighty with you

Percaya dirilah karena yang Maha Kuasa selalu bersamamu

Put other’s happiness first

Dahulukan kebahagiaan orang lain terlebih dahulu

Cause it will make you happier

Karena itu akan membuatmu lebih bahagia

This is what my daddy told me

Hal inilah yang ayahku sampaikan kepadaku

The one that

Seseorang yang

Leads me

Memimpinku

Saves me

Menjagaku

Loves me

Mencintaiku

Inspires me

Menginspirasiku

It’s a must share to the world

Hal ini harus disebarkan ke seluruh dunia

Choose to be hurt

Memilih untuk menjadi yang tersakiti

Then hurting someone else

Daripada menyakiti orang lain

If there’s a will

Jika ada kemauan

There’s a way

Pasti ada jalannya

Stay connected to god

Tetaplah terhubung dengan Tuhan

1. Apa makna lagu my daddy told me-gen halilintar?  Nasehat seorang ayah agar selalu rendah hati dan tetap menolong orang walaupun sudah sukses.

2. Nilai moral apa yang terdapat dalam lagu tersebut? Nilai moral yang dapat diambil adalah kita diminta untuk selalu rendah hati kepada seseorang walaupun kita sudah sukses.

Pelajari Lebih Lanjuthttps://brainly.co.id/tugas/7270826Detil Jawaban

Kelas: SMP

Mapel: B Inggris

Kategori: Song

Kata kunci: My Daddy Told Me


19. Bahasa Inggris dari jempol adalah.A Mother FingerB. Little FingerC. Big FingerD. Large Finger​


Jawaban:

A. Mother finger

Penjelasan:

tapi lebih tepatnya "THUMB" sih

itu jawabannya sudah tepat

JADIKAN JAWABAN TERBAIK JIKA ANDA MERASA TERBANTU✨

Jawaban:

jawabannya A. Mother Finger


20. Apakah arti ring finger


ring finger
=> jari manis

semoga membantu yaa ..  :D
jari manis
maaf kalau salah

21. Apa arti Middle Finger


Dalam bahasa indonesia artinya Jari Tengah.midle finger
=> jari tengah


semoga membantu yaa ..  :D

22. apa bahasa indonesianya finger​


Jawaban:Jari tangan

Penjelasan:

Jawaban:Finger=Tangan


23. Daddy : Could you help me to feed the bird please? Fitra : What do you want me to do Dad? Daddy : She needs a ripe fruit. Could you go and get it please? Fitra : Does ... ? Daddy : Yes it does. Fitra : Wait a minute. I'll go and get it. Daddy : Thank you Son. Fitra : You're welcome. The best statement that sounds logic to complete the passage is...


Jawaban:

Does It On (Suatu Tempat)? / Does The Bird Hungry?

Penjelasan:

Maaf Kalau Salah


24. santi I good might daddyDaddyAnti.?​


Jawaban:

Good Night

(Semoga Membantu)

-Minta Tolong Jadikan Jawaban Terbaik Sama Likeenya Yaa


25. Shinta : ouch..my fingerHadi : oh no! Your finger is bleeding:Let me get you iodineShinta : ........... Hadi.Hadi : you are welcome.​


Jawaban:

thank you Hadi

Penjelasan:

gitu kalo gak salah


26. Zahra : mom, … daddy drive my car?Mom : daddy drives mom’s car​


Jawaban:

Zahra: mom, did daddy drive my car?


27. Q.dik :Sugar = 79Daddy = 56Ms.E = 432tentukan :Sugar × Daddy + Ms.E​


Penjelasan dengan langkah-langkah:

↪️ Diketahui ;

Sugar = 79Daddy = 56Ms.E = 432

[tex] \: [/tex]

↪️ Ditanya ;

Sugar × Daddy + Ms.E

[tex] \: [/tex]

↪️ Pembahasan ;

=> Sugar × Daddy + Ms.E

=> 79 × 56 + 432

=> ( 79 × 56 ) + 432

=> 4.424 + 432

=> 4.856 ✔️

[tex] \: [/tex]

--

[tex] \\ \\ \\ \\ \\ [/tex]

Diketahui

[tex] \\ \\ [/tex]

Sugar = 79Daddy = 56Ms.E = 432

[tex] \\ \\ [/tex]

Jawaban

[tex] \\ \\ [/tex]

Sugar × Daddy + Ms.E= 79 × 56 + 432= 4.424 + 432= 4.856

[tex] \\ \\ [/tex]

Kesimpulan

[tex] \\ \\ [/tex]

Maka, hasil nya adalah 4.856

[tex] \\ \\ \\ \\ \\ [/tex]

--


28. reads-my daddy-book-one-month-everyA. Raeads one book my daddy every monthB.Every month reads one book my daddyC. My daddy reads one book every monthD.One book every month reads my daddy​


Jawaban:

c.my daddy reads one book every month

Penjelasan:

semoga membantu maaf kalau salah


29. Pengertian me too i miss Daddy too how is he


Arti dari me too i miss Daddy too how is he

Aku juga, aku rindu ayah juga. Apa kabarnya?

Jawaban:

Saya juga, saya kangen ayah bagaimana keadaannya?

Penjelasan:

maaf kalo salah


30. Keke "Daddy, can you ...(11) a mountainview?"Daddy :“...(12) it your homework?”Keke :"No, it is. I just want to ...(13) it up to myfriends."Daddy : “Give me a pencil, an eraser and coloringpencils."(Daddy draws it by himself and she givesthe ...(14).)Keke "...(15) so much, Daddy. I am so happybecause it is so beautiful"Daddy :"You are welcome and you must try tomake it by yourself"​


Jawaban:

11. Draw

12. is

13. show

14. Drawing to her friends

15. Thank you

Penjelasan:

maaf kalau 14 salah


31. DaddyBy: Ricardo and FriendsDaddy,You know how much I love you,I need you foreverI'll stay by your side,Daddy oh Daddy,I want always please youBut I'll never stop trying, to be your numberoneYou understand me, you teach me how toprayAnd you play the game I love to playI have no fear when you are near,You guide me through the darkest nightI love you DaddyYou are my heroI love you daddy oh daddy,You are my superstar47.The theme of the song is the writer's love forhis/her ...A fatherB. motherC. friendD. brother​


Jawaban:

The theme of the song is the writer's love for his/her A. father

Penjelasan:

The lyric of the song clearly shows that the song is the writer's love for his father. Even the title it self named "Daddy". The lyric mentions that the writer really love his/her Daddy.

Jawaban :

The theme of the song is the writer’s love for his/her...

A. Father

32. Help me daddy.. Please!!!​


Jawaban:

jawaban terlampir

semoga membantu


33. A : ... finger are those? B : those are finger ...


A : How many finger are thoese?
B : Those are 5 fingers.

34. Father: dito,bring me the morning newspapers Dito:...here you are a. alright daddy b. is it daddy c. daddy, where is it? d. i don't know bantu jawab doang please ​


Jawaban:

A Alright daddy

Penjelasan:

itu jawabanya

Jawaban:

A. alright Daddy

maaf klo salah-_-


35. is,going,daddy,me,a,to give, present susunlah kata-kata tersebut.( bukan dijadikan bahasa Indonesia )​


Jawaban:

daddy is a going to give me present


36. Daddy : Could you help me to feed the bird please? Fitra : What do you want me to do Dad? Daddy : She needs a ripe fruit. Could you go and get it please? Fitra : Does ... ? Daddy : Yes it does. Fitra : Wait a minute. I’ll go and get it. Daddy : Thank you Son. Fitra : You’re welcome. The best statement that sounds logic to complete the passage is...


Does this bird eat ripe fruits?

good luck

37. they – why – their – are – me – pointing – to – finger?salin lah agar menjadi kalimat yang benar☝️☝️​


Jawaban:

Why are they pointing their finger to me?


38. 1. pengertian finger scan 2. fungsi finger scan


Pemindai sidik jari adalah sebuah perangkat elektronik yang digunakan untuk menangkap gambar digital dari pola sidik jari. Gambar tersebut disebut pemindaian hidup. Pemindaian hidup adalah pemrosesan digital untuk membuat sebuah template biometrik yang disimpan dan digunakan untuk pencocokan. Ini merupakan ikhtisar dari beberapa sidik jari yang lebih umum digunakan sensor teknologi.

39. Mr.gunadi:vivian,bring me the news paper from the table,please. vivian:it's coming daddy


kalau artinya:
Mr. Gunadi : Vivian, tolong bawakan saya koran dari meja.

Vivian : akan datang ayah

Mr. Gunadi : Tolong bawakan aku koran dari meja, ya..
Vivian : Itu akan datang, ayah..

40. is,going,daddy,me,a,to give, present.( bukan dijadikan bahasa Indonesia )​


Jawaban:

daddy is going to give me a present

arti: ayah akan memberi ku sebuah hadiah

Penjelasan:

maaf jika salah. semoga membantu


Video Terkait

Kategori b_inggris