More Than I Can Say

More Than I Can Say

cause i can love you more than this

Daftar Isi

1. cause i can love you more than this


Kalo diartiin : Karena aku bisa mencintaimu lebih dari iniJawaban :
Trnslt: Karena aku bisa mencintaimu lebih dari ini

Semoga membantu^^

2. susan can write a poem .... than i can (Much better atau more better)


ngkda much/more lagi kak, langsung better

Jawaban:

ini ditranslatekan atau apa ya ? mohon diberikan penjelasan

Penjelasan:


4. lela: the hall is ........ Reno:you're right is can accommodate more than five hundread people i​ gess


Jawaban:

Lela: The hall is huge

Reno: You're right is can accommodate more than five hundread people i​ gess

Penjelasan:


5. may i....... more than one book,sir?​


Jawaban:

May I "borrow" more than one book, sir?

Penjelasan:

Borrow: meminjam

Maaf kalau salah^^


6. it _______that people can control their bodies more than they thought.


"It is facinating that people can control their bodies more than they thought"

7. overexposure to the sun can produce...can some toxic chemicals.a. more damage to the skin thanb. more than damage to the skinc. more damage than to the skind. damage more than to the skine. to damage more the skon than


overexposure to the sun can produce c. more damage than to the skin can some toxic chemicals.

8. much more fun learning english than I.........have


jawabanya can maaf kalo salah

9. I told her i wanted to be more than just her best friend, but she didn't say anything compound or complex


Jawaban:

Sabar aja Bos mungkin bukan jodoh transtlate too English


10. can john johnson refill the drug more than three times?​


Jawaban:

Can John Johnson refill the drug more than three times?

No, he cannot./ Yes, he can.

The answer is based on the text, but there was no text on the question.

Penjelasan:

Arti dari soal di atas adalah "Dapatkah John Johnson mengisi ulang obat lebih dari tiga kali?"

Karena pada soal tidak ada teks atau label yang dilampirkan, maka kemungkinan jawabannya adalah

No, he cannot. (Tidak).

Yes, he can. (Ya)

Tetapi, biasanya pengisian ulang obat tidak dilakukan lebih dari 3 kali, kecuali dalam penggunaan yang tertulis "minum setiap 6 jam sekali" (dalam obat terdapat antibiotik).

Pelajari lebih lanjut mengenai drug label pada https://brainly.co.id/tugas/3943540

#BelajarBersamaBrainly


11. I think roses are more beautiful than lavender


I think roses are more beautiful than lavender

Translation Into Indonesian:

Menurutku mawar lebih indah dari lavender

Explanation (Penjelasan):

"I think roses are more beautiful than lavender"

(Menurutku mawar lebih indah dari lavender)

Kalimat tersebut mengandung rumus Comparative Degree.

Comparative DegreeKegunaan (Usage):

Comparative degree digunakan pada saat kita ingin menyatakan ada 2 obyek yang berbeda (baik dalam bentuk kualitas maupun tingkatan) dalam sesuatu hal.

Comparative degree memiliki 2 pola sbb:

1. Adjective + /-er/ + than

Penjelasan:

/-er/ adalah akhiran (suffix) yang ditaruh tepat dibelakang kata sifatnya.

Contoh:

small + /-er/ => smaller (lebih kecil),

young + /-er/ => younger (lebih muda).

Contoh dalam bentuk kalimat:

The box is smaller than this one.

(Kotak itu lebih kecil daripada yang ini).

I am younger than you

(Saya lebih muda daripada kamu)

2. More + adjective + than

Contoh:

more + beautiful => more beautiful (lebih indah/cantik)

more + expensive => more expensive (lebih mahal)

Contoh dalam bentuk kalimat:

Rina is more beautiful than Dewi.

(Rina lebih cantik daripada Dewi)

This English dictionary is more expensive than that one

(Kamus bahasa inggris ini lebih mahal daripada yang itu)

~

Catatan:

(i). Gunakan pola adjective + /-er/ + than jika suku kata dari kata sifat (adjective) tersebut kurang dari 2 suku kata.

(ii) Gunakan pola more + adjective + than jika suku kata lebih dari 2 atau sama dengan 2 suku kata.

(iii). Bila adverb of manner digunakan dalam pola comparative degree ini maka, gunakan pola more + adjective + than

Contoh:

Shinta writes more quickly than Rudi.

~I Hope This Help ^^#HaveANiceDay#LearnWithBrainly

12. ‘Which dress shall I wear?’ ‘I think the blue dress is .... the green one." A. very beautiful B. more beautifully from C. more beautiful than D. much beautifully than E. more beautifully than


Jawaban:

E

Penjelasan:

more beautifully than=lebih indah daripada


13. 1) A : "Hey, look. You can dance ... than yesterday."B : "Thank you. I did ... our last meeting.A. beautiful - fasterB. beautifully - faster thanC. more beautifully - fast asD. more beautifully - faster than2) A : "I think Math ... Physics."B : "I don't agree with you. I can do it ... Physics."A. is more difficult - more easilyB. more difficult - easilyC. is more difficult than - more easilyD. more difficult than - easily


1) d

2) a

maaf klo salah



14. To give more information about the person you can say


Jawaban:

we have to talk “May I ask?”

Jawaban: Do you have something to ask about ... or something? Or you can say "do you have anything you want to ask?"

Penjelasan: untuk memberikan suatu informasi keseseorang kamu harus bertanya lebih dahulu kepada dia dengan mengucapkan "apakah kamu mempunyai sesuatu untuk dipertanyakan?" atau "apakah kamu ingin bertanya tentan sesuatu?"


15. You Say You Love ..... I Say You ..... We're Not More Than ...... You Not My ..... More Like A ..... I know Sinces You Like ..... Don't Mess It ..... Talking Like ...... You Are Gonna Get Away That ...... When You Say You Love ..... That's Make Me ..... We Go ..... So Don"t Lookin Me With Your ...... You Can Be Reason Not Don't Being ......I Told You .......... Thousand Times


You say you love me, I say you crazy
We're nothing more than friends
You're not my lover, more like a brother
I known you since we were like ten, yeah

Don't mess it up, talking that shit
Only gonna push me away, that's it
When you say you love me, that make me crazy
Here we go again

Don't go look at me with that look in your eye
You really ain't going away without a fight
You can't be reasoned with, I'm done being polite
I've told you one, two, three, four, five, six thousand times


16. 6. Afgan : "Which dress shall I wear?"Putra : "I think the blue dress is ... the greeone."a. more beautiful thanb. much beautifully thanc. more beautifully fromd. more beautifull than​


Jawaban:

D. More beautifull than

[ Maap Kalo Salah ;v; ]


17. 6, Afgan: "Which dress shall I wear?"Putra : "I think the blue dress is ... the greeone."a. more beautiful thanb. much beautifully thanC. more beautifully fromd. more beautifull than​


Jawaban:

D. more beautifull than

Penjelasan:

karena, afgan menanyakan mana baju yang harus dia pakai dan putra menjawab menurut dia baju yang warna biru itu lebih bagus dari pada yang hijau...

Jawaban:

a

Penjelasan:

more beautiful than":


18. Which Sentence is correcta Her father can Finishes the project more perfectly than his bossB. Herfather can Finish the project more perfect than his bossc. Her father can finish the project more perfect than that his BossD. Her father can finish the project more perfectly than his BossE. Her father can Finish the project more perfect than that hisBoss​


Jawaban:

jawaban D

Penjelasan:

a salah karena the project hanya 1 tpi finishes braeti menyelesaikan banyak.

c salah "that his"

b salah "perfect"

e salah " than that is"


19. people say that I am....than my older brother.a. more intelligenterb. more intelligentc. intelligenterd. most intelligent​


B. More intelligent

PEMBAHASANComparative Degree

Comparative Degree bermakna lebih dan biasanya selalu ada kata than (daripada)

1 syllable: adjective + er (bigger)2-3 syllable: more + adjective (more intelligent)Jika berakhiran "y": adjective + ier (friendlier)

Keterangan:

People say that I'm possitive that I am .... than my little brother

a.more intelligenter = salah penulisanb.more intelligent = comparative degreec.intelligenter = bukan comparisond.most intelligent = Superlative degree

KESIMPULANkarena ada kata Than (daripada) maka gunakan comparative degree, more + adjective = more intelligent.

Jadi, Jawaban adalah D.

=====Semoga Membantu=====

PELAJARI LEBIH LANJUT

Comparative Degree: brainly.co.id/tugas/22178522

DETAIL JAWABANMapel: Bahasa InggrisMateri: Comparative DegreeLevel: JHSKode Mapel: 5Kode Kategorisasi: 8.5

Kata Kunci: than


20. 6.People say that I am ... than my older brother.more intelligenter c. intelligenterb.more intelligent d. most intelligenta.​


Jawaban:

b.more intelligent

Penjelasan:

krn ada than


21. _______ can live more than 100 years. They are slow​


turtle

Penjelasan:

karena tutle (kura kura) dapat hidup sampai 100 tahun, dan berjalan lambat

Jawaban:

turtles

Penjelasan:

maaf kalau salah


22. may i....... more than one book,sir?​


Jawaban:

borrow (meminjam)

bring ( membawa)

buy ( membeli)

Jawaban:

may i borrow more than one book, sir?


23. JAWABBB HELPPP 1. How to express agreement that roses are more beautiful than tulips? A. I agree with you, roses are not more beautiful than tulips. B. I don’t think roses are more beautiful than tulips. C. I think roses are more beautiful than tulips. D. I don’t think tulips are more beautiful than roses. 2. How to express disagreement that jasmine smells better than lotus? A. I disagree with him jasmine smells better than lotus. B. I agree with him, jasmine smells better than lotus. C. I think jasmine smells better than lotus. D. I don’t think lotus smells better than jasmine.


Jawaban:

1. C

2. A

Penjelasan:

Nomor 1 antara D atau D tapi karena D ada dont berarti itu disagreement


24. Can a paragraph discuss more than one topic


No,  it can't. The paragraph has more than one controlling idea. If a paragraph has more than one main idea, consider eliminating sentences that relate to the second idea, or split the paragraph into two or more paragraphs, each with only one main idea.


25. difficuit is think biology i than more english


i think biology is more difficult than english

atau jawabannya juga bisa

i think english is more difficult than biologykesulitan berfikir biologiku lebih dari bahasa inggris

26. Dolphins ... ... ... penguins. * bigger than are bigger than more bigger than more smaller than


Jawaban:

bigger than

Penjelasan:

hehe maaf klo salah


27. Now i know how to compare two objects and more than two objects a to say ' lebih' in English,we use"-er/more ...Than" b. To say 'paling' in English,we use" the -est/mast ...Of


Jawaban:

Degrees of Comparison?


28. which animals can move in more than one way​


Jawaban:

Snake = Ular H3h3

Penjelasan:

Maaf Kalo Salah

Snake (Ular)

snake can walk more than one way and snake can rolling he is body.

#BackToSchool2020

29. Assalamualaikum wr. Wb Kakak-kakak Ada yangbisa bantuin saya 1. I drive more carefully than he... 2. We sang more beautifully than they... 3. We have more time than they... 4. We were happier than they... 5. You are taller than he... 6. We wrote better then they... 7. I'm not so brave as she... 8. I was as happy as he... 9. I have more books than he... 10. I can write more quickly than she... 11. We answered it more quickly than they. . 12.you come earlier than she... 13. I can write better than he... 14. I work harder than he... 15. I worked harder than he... 16. I study as seriously as she... 17. I studied as seriously as she... 18. You arrive as late as he... 19. You arrive as late as they....


1. does
2. did
8. was
7. is
5. is
11. did
12. do
18. does
19. do
17. did
16. does
15. did
14. does
13. did
10. did
itu yang saya tau maaf kalau salah

30. How to express agreement that roses are more beautiful than tulips?a I agree with you roses are not more beautiful than tulips.b. I don't think roses are more beautiful than tulips.c. I think roses are more beautiful than tulips.d. I don't think tulips are more beautiful than roses.​


C. I think roses are more beutiful than tulips.

maaf kalau salah

Jawaban:C. I think roses are more beautiful than tulips

Maaf kalau salah><


31. Mana yang benar, more tall than me atau more taller than me atau taller than me


Jawabannya => More taller than me dan Taller than

Alasannya =>

More tall than me itu kurang tepat karena setiap kata adjective itu harus ditambahkan er kalau dibelakang ada "More".

Kalau kata sifatnya dalam comperative dan superlative tergantung dari jumlah suku kata dalam membandingkan suatu benda.

Kalau biasanya -er setelah kata sifat digunakan untuk kata sifat yang mempunyai satu suku kata untuk prefix -more sebelum kata sifat , digunakan jika kata sifat tersebut mempunyai more than ( lebih dari satu suku kata ).

Taller than itu juga boleh digunakan karena juga termasuk comparison/comperative yaitu kita membandingkan benda yang satu atau benda yang lain.Misalnya saya kasih 1 contoh soal:

Jake is 150 cm tall.Hobi is 160 cm tall.Hobi is taller than Jake and Jake is shorter than Hobi.

Mapel : Bahasa Inggris

Kelas : 6

Materi : Comperison forms

Kode Kelas : 5

Kode Kategorisasi : 6.5

Degrees of Comparison

Mana yang benar, "more tall than me" atau "more taller than me" atau "taller than me"?

Jawaban

Yang paling tepat di antara ketiga pilihan tersebut adalah taller than me.

___________

Penjelasan

Salah satu aturan dalam mengubah kata sifat menjadi bentuk comparative-nya yaitu:

Tambahkan imbuhan -er pada kata sifat yang hanya berisi satu suku kata.

Pilihan "more taller than" jelas-jelas keliru karena bentuk comparative-nya  diulang-ulang sehingga menjadi berlebihan.

Pilihan "more tall" kurang tepat karena tidak sesuai dengan aturan grammar dan kelihatannya tidak biasa bagi penutur asli Bahasa Inggris.

____________________

Pelajari Lebih Lanjut

Aturan/Rumus Mengubah Kata Sifat Menjadi Bentuk Comparative:

https://brainly.co.id/tugas/21754634

_______________

Detail Jawaban

Mapel :  Bahasa Inggris

Materi :  Comparative and superlative

Kelas :  8

Kata Kunci :  Comparative adjective, taller than

Kode Kategorisasi :  8.5.7


32. To give more information about the person ,you can say​


Jawaban:

i got a great/bad news do you want to hear it?


33. to give more information about the person you can say​


Artinya :

untuk memberikan lebih banyak informasi tentang orang yang dapat Anda katakan

Semoga membantu

artinya

untuk memberikan lebih banyak informasi mengenai orang itu/seseorang, anda bisa mengatakan/yang dapat anda katakan :

thanks :)

34. find the errors! can be more than one errors


Jawaban:

saya tqk tau lahhh

Penjelasan:

hehehe


35. Now I know how to compare two objects and more than two objects.A. To say 'lebih'in English, we use"-er/more ... Than"b. To say 'paling'in English, we use "the-est/most ... Of" Tolong bantu jawab!​


Jawaban:

sekarang saya tahu cara membandingkan dua objek dan lebih dari dua objek. a two shay lebin dalam bahasa Inggris we us "er / more tank" b two shay 'palling'in english we us the-est / most of


36. I love you more than my selfrelate?


Jawaban:

yessssssssssssss!!!!!!!!


37. Dolphins ... ... ... penguins. * bigger than are bigger than more bigger than more smaller than


~B. Inggris~

answer:

B. Are bigger than penguins.

penjelasan:

Menggunakan are karena dolphins memakai s (lebih dari satu). Juga, lumba-lumba lebih besar daripada penguin.

@guritaabu

38. Overexposure to the sun can produce ...... can some toxic chemicals a. More damage to the skin than b. More than damage to the skin C. more damage than to the skin d. Damage more than to the skin e. To damage more the skin than


a. More damage to the skin than

Yakin soalnya ga salah?
Overexposure to the skin can cause (menyebabkan bukan menghasilkan) a. more damage to the skin than some toxic chemicals (can caused) buang karena pengulangan

Overexposure to the skin can cause more damage to the skin than some toxic chemicals

39. arti I am more beautiful than you​


Jawaban:

saya lebih cantik dari pada kamu

Jawaban:

Aku lebih baik/cantik dari kamu

Penjelasan:

makasih


40. I am a public transportation. My body is veri bigI can board until more than sixty passengerI can not fly. What am I?......​


Jawaban:

Train Travel

Penjelasan:

Maaf Kalo ada yang salah ya....

Jawaban:

I am a public transportation. My body is veri big

I can board until more than sixty passenger

I can not fly. What am I....

answer:

I am a Train

# I HOPE THIS HELPS

# KEEP SPIRIT OF STUDYING AT HOME


Video Terkait

Kategori b_inggris